Sparovi navijači preplavili letališče Jožeta Pučnika

  • 22.06.2010

Po izjemnih dosežkih slovenske reprezentance v Južnoafriški republiki, se nogometna napetost pred tekmo Slovenija - Anglija vse bolj stopnjuje.

Sparovi navijači, ki bodo v sredo v živo navijali za naše nogometaše, so preplavili brniško letališče. Nepopisno navijaško veselje pred odhodom je ustvarilo pravo nogometno vzdušje že kar v Sloveniji. Navijači, polni optimizma in energije, so nestrpno pričakovali tekmo, ki lahko uresniči slovensko nogometno pravljico.

Prav posebno navdušenje je v ponedeljek zajelo tudi letališče Jožeta Pučnika, kjer se je zbralo 100 Sparovih nagrajencev, ki bodo v živo podpirali slovensko nogometno ekipo.

Izžrebanci nagradne igre »SPAR EKIPA ZA NAŠO EKIPO« so že na letališču pokazali svojo evforijo, saj so v navijaških dresih in z navijaškimi rekviziti širili dobro vzdušje in polni pozitivne energije komaj dočakali vzlet letala proti Južnoafriški republiki.   

Gregor Sitar, srečni izžrebanec, je ob tej priložnosti povedal: »Tekma Slovenija-Anglija bo odločilna. Prepričan sem, da lahko domači navijači z  glasnim vzpodbujanjem zelo pripomoremo k dobri igri naših šampionov, saj smo navijači dvanajsti igralec naše ekipe. Navijali pa bomo z vsem srcem, tako da bo zmaga zagotovo naša.« 

100 Sparovih izžrebancev bo tako v Južnoafriški republiki držalo pesti za naše nogometne junake, ki bodo na tekmi Slovenija-Anglija skušali uresničiti slovensko nogometno pravljico.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri