Seks za študij

  • 29.02.2008

Število študentk, ki so v prostem času prostitutke, da si lahko privoščijo predrag študij, je v Angliji v zadnjih sedmih letih naraslo za kar 50 odstotkov. Raziskava, ki so jo opravili na londonski univerzi Kingston, ugotavlja, da je ogromno število študentov v Evropi zadolženih, saj recimo v Londonu za tri letnike univerze študentje plačajo kar 33.512 funtov.

(Foto: *)

Zato se vedno več študentk odloči za delo zasebne spremljevalke. Med njimi je tudi Catherine, katere zgodba je razkrita v članku na Times Online. Catherine je prej 20 ur na teden delala v baru, toda dolga se ji ni uspelo rešiti. Ko ni imela več druge možnosti, se je odločila prodajati seksualne usluge.

"Seks industrija te potegne," pravi Catherine, zdaj zaposlena v agenciji za spremljevalke. Na uro zasluži veliko. Tarifa za inteligentno, komunikativno bejbo je namreč kar 500 funtov na uro.

Obširen članek si lahko preberete na Times Online.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri