Seks na javnem mestu

  • 19.12.2009

Seks na javnem mestu je precej pogosta fantazija tako moških kot žensk. Z njim lahko preženemo rutino seksanja v udobju doma in začinimo svoje spolno življenje.

(Foto: Shutterstock)

Poleg dodatne popestritve in razbitja rutine nekatere vzburja tudi misel, da jih med seksom na javnem mestu lahko kdo zasači. Vsekakor to vzbuja občutke, ki jih v spalnici ne doživimo.

Izbira lokacij je praktično neomejena: park, javno stranišče, garderoba, kino, avtomobil, gozd, dvigalo, pisarna, morje, bazen, streha, balkon, itd.

Seks na javnem mestu prinaša tudi določen riziko, saj je v večini držav kazniv. Ne izpostavljajte se torej preveč, da ne boste zašli v težave. Če seksate na delovnem mestu, bodite še posebej pazljivi, saj vas lahko stane službe.

Zelo verjetno bo seks krajši in manj udoben kot v domači spalnici. Pametno se je vzburiti preden prideta na “prepovedan” kraj, tako da lahko tam takoj preideta k stvari. Položaji so precej bolj omejeni, zato je včasih potrebne tudi nekaj iznajdljivosti.

Javni kraj pa je lahko tudi prizorišče predigre, ki se nadaljuje z vročim seksom doma. Masturbacija ali oralni seks v javnosti sta lahko ravno tako razburljiva kot sam seks in vas lahko dodobra ogrejeta za nadaljevanje v udobnejšem in varnejšem domačem okolju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri