Seks, laži in videotrakovi

  • 20.02.2009

Tajvanski uradniki na dopustu na Kitajskem so le želeli uživati v lepih dekletih, a se je njihovo potovanje sprevrglo v filmsko izsiljevanje.

(Foto: Shutterstock)

Posnele so jih namreč videokamere, ko so bili na 'obisku' v klubu s 'hostesami' na Kitajskem, s posnetki pa so jih potem iz izsiljevali, da so postali kitajski vohuni v lastni državi. Tajvanski minister za pravosodje ni povedal, kaj se je z uradniki zgodilo, potem ko so tajvanske agencije razkrinkale načrt izsiljevanja.

Državi sicer gojita relativno prijateljske odnose, toda šibko zaupanje še vedno krha njuna siceršnja dejanja. Ravno lani so na Kitajskem obsodili na smrt poslovneža, ki je vohunil za Tajsko. Za vse poslovneže in uradnike, ki bodo potovali na Kitajsko, pa tajvanski minister za pravosodje še dodaja: »Bodite pozornejši na svoja dejanja in pazite, da ne padete v kakšno podobno past.«

Novico je objavil Reuters.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri