Seks je večen

  • 14.07.2008

Leta vsekakor niso več ovira pri udeleževanju v spolnih norčijah. Študije so pokazale, da vedno več parov po 70 letu še vedno aktivno seksa. In pri tem zelo uživa.

(Foto: Shutterstock)

Vprašali so 1.500 ljudi, starejših od 30 let, in številke so veliko bolj optimistične kot včasih. Več ljudi redno spolno občuje in več žensk poroča o čisto pravih orgazmih. Razlog za to je menda v tem, da odraščamo v veliko bolj liberalni družbi.

Zanimiva pa je povečanje spolne dejavnosti pri starejših anketirancih. 68 % poročenih moških je odgovorilo, da redno seksa, pridružuje pa se jim še 56 % vprašanih žensk. Prejšnji ugotovljeni rezultat pri poročenih moških je bil 52 %, pri ženskah pa 38 %. Očitno povečanje torej.

Še to: menda imajo moški, ki seksajo manj kot enkrat na teden, kar dvakrat večje možnosti za težave z erekcijo. Naj vam torej stoji, da vam bo stal še dolgo. Preberite pa si še celoten članek na strani BBC.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri