Samski v 2013? Vklopite zmenke, tako preprosto je to!

  • 07.01.2013

Kako težko se vsako jutro pripravite k aktivnosti, ki ji pravimo umivanje zob? Nobenih težav nimate s tem, kajneda? Nobene posebne težave z motivacijo … Pa veste, zakaj nihče nima težav z motivacijo za umivanje zob? Ker je to ritual, na katerega smo se navadili! 

Vse, kar postane ritual, je tako preprosto kot dihanje. Kaj morate narediti, da bodo aktivnosti, ki vam v osebnem in poslovnem svetu prinašajo rezultate, postale ritual?

Vztrajajte pri svojih novih aktivnostih vsaj 21 dni! Če boste vztrajali tri tedne, bo vaša nova aktivnost postala lahkotna, neboleča, sama po sebi umevna, tako kot je umivanje zob." 

Takole je pred dnevi v svojem blogu zapisal slovenski marketinški guru, Aleš Lisac.

Kaj ima to veze z vašim ljubezenskim življenjem?

Če ste na Silvestrovo pravkar minulega leta, na seznam zaobljub, poleg klasičnih "shujšal/-a bom, vsak dan bom telovadil/-a in tekel/-la, prijazen/-na bom do staršev, redno bom sprehajal/-a psa" dodali tudi: "Ne bom več samski/a", potem imamo za vas nekaj, kar vam bo prišlo v navado zelo hitro, mnogo hitreje kot v 21 dneh, pa še prijetno bo.

Z uresničevanjem pa je treba začeti čim prej in na ona-on.com lahko začnete takoj. V tem trenutku! Brezplačna registracija je enostavna in hitra. Uporaba vam bo v navado prišla takoj. Nobenih težav z motivacijo ne bo, ko bodo začela švigati sporočilca in dogovori za zmenke!

Ujemite „svojo polovičko“!

In to do sredine januarja - 15.1.2013!

Da bi bilo še lažje, k uresničitvi prispevamo polovičko tudi mi: Čaka vas brezplačno registracija in 50% popust na nadgradnjo članstva!

Ste že registrirani na ona-on.com? Tudi na vas nismo pozabili: Kliknite tukaj in izkoristite 50% popust na članarine za obstoječe uporabnike!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri