S CentrSource portalom do Madonne!

  • 21.05.2009

Na svetovnem spletu je nastalo novo nakupovalno spletno mesto CentrSource, preko katerega lahko pametno nakupujete, prihranite in se povrhu potegujete za dve od šestih brezplačnih vstopnic za koncert Madonne v Ljubljani.

(Foto: PR)

2 fotografiji v galeriji

CentrSource vas ob registraciji nagradi s 100 Point$i, če zraven povabite še svoje prijatelje, ki ob registraciji prav tako prejmejo 100 Point$sev, pa za vsakega prijatelja prejmete še dodatnih 50 Point$sev, ki jih lahko zamenjate za različne izdelke v trgovini Point$.

Vsak prijatelj, ki ga povabite in se registrira, pomeni tudi dodatno glasovnico v finalnem žrebu za vstopnice na Madonnin koncert. Več ko jih povabite, večje so torej vaše možnosti za nagrado.

Prijatelje lahko povabite kar prek Facebooka, tiste, ki ga ne uporabljajo, pa lahko povabite enostavno preko elektronske pošte. Pošiljanje vabil poteka zelo preprosto, ko se prijavite, morate enostavno samo slediti navodilom.

Pohitite in začnite nabirati Point$se in glasovnice za žreb. In ne pozabite. Prijatelji so nepreceljivi.

Sticky & Sweet Tour

Madonna bo na Hipodromu Stožice nastopila 20. avgusta v okviru odmevne turneje Sticky & Sweet Tour, ki se začne 4. julija 2009 v Londonu. Med drugim bo prvič koncertirala tudi v Romuniji, Madžarski, Srbiji in Bolgariji.

Vstopnice za ljubljanski koncert lahko kupite na znanih prodajnih mestih ter na spletnem naslovu www.eventim.si.

Cene vstopnic:

Golden circle: 110,00 EUR

I. kategorija: 90,00 EUR

II. kategorija: 75,00 EUR

III. kategorija: 60,00 EUR

Sticky Experience: 360,00 EUR

VIP Sweet Experience: 550,00 EUR

VIP tribuna: 300,00 EUR

Vse informacije o vstopnicah, VIP paketih in prodajnih mestih lahko dobite na spletnih straneh www.eventim.si, www.madonna.com in www.madonna-ljubljana.com.

(oglasno sporočilo)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri