Preženite pomladno utrujenost

  • 03.05.2010

Pomlad nezadržno kliče po lahkotnejših kulinaričnih dobrotah in tudi po lahkotnejših oblačilih naših boljših polovic. Dobra novica za vse, ki obožujejo takšno in drugačno razvajanje svojih čutil.

(Foto: Ivana Krešić)

Zato so nam v restavraciji Pri Levu pripravili okusno solato iz špargljev, sezonske zelenjave in okusnih spomladanskih cvetlic. Kot nalašč za romantično večerjico v dvoje.

Preliv za solato

* kisla smetana
* feta sir
* majoneza
* sol in poper
* sok limone
* oljčno olje
* peteršilj
* fino zmleti spodnji del špargljev

Omaka

* rumenjaki
* sok limone
* oljčno olje
* žafran
* sol in poper
* zelenjavni fond

Solata

* naribane bučke
* rdeča redkvica
* solatni miks (rukola, berivka, mlada špinača, motovilec)
* šparglji
* spomladansko cvetje

Vino

* sauvignon Čarga

Idejna zasnova: restavracija pri Levu/Hotel Lev

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri