Posmrtni seks

  • 16.09.2009

Anatomista v Nemčiji pripravljata smrtno resen šov o seksu.

Nemška anatomista sta se odločila izvesti predstavo, posvečeno izključno truplom v seksualnem elementu. Predstava bo del razstavnih dogodkov pod nazivom Body Worlds. Trupla bodo pripravljena s procesom, imenovanim plastinacija, s katerim iz primerkov izločijo vodo in jih s silikonsko gumo ohranijo trajna.

Namen predstave ni prikazati trupel v seksualnih pozah, temveč prikazati anatomijo telesa in njegovo delovanje v kontekstu razmnoževanja. Razstavo trupel bosta pripravila Gunther von Hagens in njegova žena Angelina Whalley, sicer znana po kontroverznih razstavah in uporabi človeških teles. V kakršnemkoli stanju že.

Razstave Body Worlds si po vsem svetu ogleda okoli 27 milijonov ljudi, gre pa za dogodek, ki je bil v preteklosti pogosto kritiziran prav zaradi redne uporabe človeških trupel, postavljenih v vsakdanje položaje ? a pogosto brez kože za razkazovanje mišic in organov.

Podrobnosti pa na Reutersovi strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri