Podelili smo prvih pet fotoaparatov ...

  • 28.06.2011

V nagradni igri z Nissan Micro, ki poteka na spletnih straneh Adria Media Ljubljana.

2 fotografiji v galeriji

Prvih pet izžrebancev, ki so našli vseh 8 Nissan Micer in preklikali vse spletne strani Adria Media Ljubljana (med njimi tudi Playboy), bo prejelo fotoaparat Nikon Coolpix s3000!

Nagrajenci:


- Nuša Fabjan, Novo mesto
- Franc Sodja, Ljubljana
- Milena Grušovnik, Velenje
- Katja Gradišnik, Maribor
- Aleksandra Frantar, Ljubljana

Vsem iskrene čestitke. Naslednji teden žrebamo novih pet nagrajencev!

Nova Nissan Micra

Po približno 30 letih prihaja četrta generacija enega najbolj prepoznavnih modelov nova Nissan Micra, ki začenja povsem novo poglavje zgodovine Nissana. Tokrat je najnovejša Micra nastajala s posebnim namenom - postavili so novi mejnik za tovrstne evropske avtomobile, z odločno poenostavitvijo in lahkotnostjo vožnje v mestu, sočasno pa ostaja cenovno dostopna.

Nova Micra vas bo navdušila s svojo prefinjeno in udobno mestno vožnjo, saj jo oblikuje majhen obračalni krog, dovršen sistem pomoči pri parkiranju, matrični prikazovalnik in še mnogo drugih pripomočkov, zaradi katerih enostavno Micra ostaja tista prava, ki jo imamo vsi radi že več kot dve desetletji.

Več o Nissan Micri si lahko preberete na spletnem naslovu http://www.nissan.si/micra/.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri