Po Velikem bratu še Velika sestra

  • 18.01.2008

Velika sestra, Big Sister, ni še ena televizijska resničnostna oddaja, ampak snemanje neznanih ljudi na čisto novi ravni. Big Sister je namreč praška javna hiša, kjer so gostom dekleta popolnoma zastonj – če jih vodstvo Velike sestre pri seksu lahko posname in objavi na internetu!

Eden izmed gostov je recimo 36-letni tehnik varnostnega sistema v neki francoski banki, ki pove, da ob vstopu v javno hišo gost izbira med dekleti na zaslonu, občutljivim za dotik. Zelo moderno torej. Velika sestra obstaja od leta 2005 in do zdaj se je pustilo posneti že 15.000 gostov. Ideja se bo začela širiti še v ZDA. Obiskovalci strani imajo za mesečno naročnino okoli 44 evrov na voljo približno 15-minutne montirane izseke seksa.

"To je National Geographic za odrasle. Vsakdo želi gledati svojega soseda," pove Carl Borowitz, glavni tržnik Velike sestre.

Novico si lahko preberete na Bloomberg.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri