Plodno leto za moške

  • 28.02.2008

John Sewell, ki dela za anketno stran www.onepoll.com, je organiziral obširno raziskavo o moških, ki gledajo za ženskami. Rezultati so impresivni, toda nikakor ne presenetljivi. Povprečni moški namreč za ogledovanje žensk porabi kar eno leto svojega življenja. V povprečju se namreč ozre za 11 dekleti na dan in za vsako porabi približno dve minuti.

Ženske so malce uvidevnejše, v povprečju si lakomno ogledajo dva tipa na dan, ocenijo pa ju v okrog 90 sekundah. Tako za ogledovanje mesa porabijo v povprečju dva meseca in pol svojega življenja. Pomislite: če imate na voljo le 90 sekund, da prepričate žensko, si še kdo upa trditi, da prvi vtis ni pomemben?

Še to: ženske na moških najprej opazijo oči, potem pa si na hitro ogledajo še zadnjo plat. Pozorne to tudi na dišavo, ki jo moški uporablja. In kje je ogledovanje plena najpogostejše? Jasno, v barih in klubih, sledijo trgovine in javni prevoz. Ja, fantje, avtobusi so letos spet in.

Novico je objavil Sunday Express.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri