Playboyeva zabava ob 10-letnici revije Playboy

  • 19.04.2011

Že deset let, boste rekli! Da, deset let! Ob praznovanju 10-letnice Playboy pripravlja veliko zabavo, ki se bo zgodila 26. maja 2011 v ljubljanskem klubu Top - zabavo, na kateri zagotovo ne smete manjkati. Poleg Playboyevih zajčic, ki so stalnica na Playboyevih zabavah, bomo razglasili tudi dekle leta 2011.

Slovenski Playboy praznuje 10 let (Foto: Gojko Zrimšek)

Razglasitev dekleta leta 2011

Na zabavi bomo razglasili dekle leta 2011, za laskavi naslov se tokrat potegujejo: Urška Čepin, dekle meseca marca, Maša Kores, dekle meseca maja, Sara Ramšak, dekle meseca septembra, Ana Dravinec, dekle meseca novembra, in Viktorija Manzinni, dekle meseca decembra!

V družbi lepih deklet

Poleg izbora za dekle leta bo letošnja zabavo zaznamovala 10-letnico izhajanja revije, ki jo bo vodil hudomušni Vid Valič! Lepih deklet tudi letos ne bo manjkalo, z nami bodo tako Playboyeva dekleta prejšnjih let, kot tudi nepogrešljive Playboyeve zajčice (razliko med njimi upamo, da veste).

V Top-u 26. maja 2011

Zabava se bo zgodila 26. maja 2011 v ljubljanskem klubu Top, žur se začne ob 22h, zabava pa bo nepozabna, zato enostavno ne smete manjkati!

Jubilejna številka s kar 266 stranmi

Ob tej priložnosti je Playboy obeležil 10-letnico s 120 stranmi več. Od petka, 13. maja 2011, si lahko v jubilejnem Playboyu ogledate vsa slovenska dekleta, ki so se kadarkoli slekla za slovenski Playboy!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri