Pica kornet

  • 20.10.2010

Da bi poletje kar se da trajalo (pa četudi samo na videz), so se v milanski družbi Cono Italiano odločili združiti dve italijanski ikoni – kornet in pico.

(Foto: promocijsko gradivo)

Priznamo, sprva smo bili skeptični, a če se vam na prazen želodec mudi, je pica v kornetu precej elegantnejši obrok kot tisti razvlečeni trikotnički. Ni kaj, Italijani so že od nekdaj sloveli kot mojstri embalaže.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri