Paviljon: Pivnica s konceptom

  • 26.11.2013

Če še niste opazili, se na Gospodarskem razstavišču v prestolnici nahaja nova pivnica z imenom Paviljon iz skupine Kaval Group. Imenu primerno se v pritličju spogleduje z okolico, a v kletnem prostoru nudi obiskovalcu privdih nostalgije in domačnosti, dveh prepotrebnih elementov, kadar se ljudje družimo ob hrani in pijači. 

(Foto: Mateja Jordan Potočnik)

3 fotografije v galeriji

Oba prostora, različnih obrazov in ponudbe, tako dopolnjujeta sejemski utrip Gospodarskega razstavišča in svojim gostom ponujata prepoznavno Kavalovo kvaliteto "razvajanje..v vsem...za vse".

Pivo velja za najstarejšo in najbolj priljubljeno alkoholno pijačo na svetu. Pivnica Paviljon je zato pravi kraj za pokušanje 20 vrst piva, od katerih je pet točenih. Pestra izbira belgijskih, ameriških, nemških, in slovenskih piv - od svetlih, rdečih in temnih, do pšeničnih, sadnih idr., točenih na drugačen, belgijski način. Vsako pivo sodi v originalni kozarec in na originalni podstavek.

K pivu se odlično kombinirajo in podajo kulinarične specialitete, ki jih pripravljajo Kavalovi kuharski mojstri. Paviljonova kulinarična ponudba vključuje jedi na deski, jedi iz kotla, jedi iz rora, koncept gril do bogate Al a carte ponudbe. V Paviljonu pripravljajo dnevne menije ter organizirajo in pripravljajo posebne kulinarično in pivsko obarvane degustacijske dogodke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri