Ozzy Osbourne - potomec neandertalca, Jesse Jamesa in Nikolaja II.

  • 06.01.2013

Naj spominimo! Ozzy Osbourne je tisti zvezdnik, ki je njega dne med sestankom z direktorji neke glasbene založbe v Los Angelesu odgriznil glavo golobici, med nastopom v Des Moinesu pa odgriznil tudi glavo živemu netopirju.

(Foto: Profimediasi, Gettyimages)

In ko je nedavno tega znanstveno podjetje Knome analiziralo gene Ozzyja Osbourna in ugotovilo, da je 'princ teme' potomec neandertalca, starega Rimljana, zloglasnega izobčenca in razbojnika Jesseja Jamesa, ruskega carja Nikolaja II. in kralja Jurija I., se je temu le še malokdo čudil.

Znanstvenikom se je še posebej zanimiva zdela tudi njegova kombinacija genov, ki mu je pomagala, da je preživel vsa ta leta, čeprav je včasih popil tudi po štiri steklenice konjaka na dan:

"Glede na bazene alkohola, ki sem jih popil v vseh teh letih, dejansko ne obstajajo prepričljivi medicinski razlogi, da sem živ," je izsledke raziskave komentiral Ozzy Osbourne, ki meni, da je njegovo telo medicinsko čudo, zato bi moralo biti razstavljeno v muzeju.

Več o nenavadnih prilikah iz življenja Ozzyja Osbourna pa si preberite na povezavi Ozzy Osbourne: Hotel je zaklati mamo in zažgati sestro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri