ORTO selitveni servis

  • 08.09.2010

Ker vemo, da je med ORTOVCI veliko dijakov in študentov, ki se v tem času selijo ne le na ORTO, temveč tudi na svoje - v dijaški ali študentski dom, v novo stanovanje ... - smo se odločili, da jim pomagamo: do konca septembra mlade z ORTO selitvenim servisom brezplačno preselimo kjerkoli po Sloveniji.

Postopek je zelo enostaven. Vsi mladi, ki se nameravajo preseliti do konca septembra in potrebujejo pomoč, nas lahko kontaktirajo. Razlog za selitev ni važen.

Naš ORTO selitveni servis jim bo pomagal, ne glede na to, ali so ORTO naročnik ali ne! Morajo se le prijaviti, spakirati in počakati na ORTO selitveni servis. Edini pogoj je, da so mladi, mlajši od 31. let.

Prijave za selitev zbiramo na naslovu selitev@orto.si in na http://www.orto.si/selitev, kjer se nahaja »selitveni obrazec«. Če bo želeni termin še na razpolago, bodo z ORTO selitvenim servisom na novi lokaciji, kakor hitro je možno. Delamo tudi ob sobotah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri