Obeta se vroča zabava ob 200. številki slovenskega Playboya

  • 22.05.2018

V četrtek, 31. maja, bo na terasi Kristalne palače v gostoljublju diVina igrala urbana pop glasba, podajali se bodo kozarci penine in trlo se bo prelepih deklet. Vse, kar potrebujemo za praznovanje 200. številke slovenskega Playboya.

(Foto: Pimož Predalič, Igor Zaplatil)

3 fotografije v galeriji

Dvesto.

200!

Številka, ki se sliši neverjetno, ne glede na to, kako jo zapišemo. 200 številk revije o vsem, kar moške zabava. Revija, ki jo snujemo s srcem in dušo, praznuje prav poseben praznik, ob katerem svoje veselje srčno delimo z vsemi bralci in seveda bralkami, ki ste nas spremljali skozi nešteto zgodb, anekdot, mnenj, humorističnih razmišljanj, pa tudi lepih deklet, ki so ostale osrčje te prav posebne publikacije. 

Da nazdravimo temu dosežku, se bomo 31. maja zbrali na terasi Kristalne palače. Povabili smo številne, ki so z nami prehodili celotno ali pa vsaj del te naše dolge poti, in tudi tiste, ki bodo z nami hodili še naprej ali pa se bodo izzivov šele lotili. 

Druženje, klepetanje, smeh in dobro pogostitev bodo spremljali urbani pop virtuozi Xequtifz, ki svoje glasbene posladke ponujajo na fini meji med akustičnim in elektronskim novim diskom. Ravno dovolj so plesni, da bomo zazibali boke, in ravno dovolj urbani, da bodo odmevali kot popoln soundtrack Playboyevemu pomembnemu praznovanju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri