Novosadski Oktoberfest 2017 najavlja Hladno pivo, S.A.R.S. in Orthodox Celts

  • 27.09.2017

Novosadski Oktoberfest se bo letos že v drugo zgodil med 20. in 21. oktobrom v Master Centru novosadskega sejma.

(Foto: Oktoberfest Press)

3 fotografije v galeriji

Letos bodo na njem nastopili Hladno pivo, Sars, Orthodox Celts, Drum'N'Zez, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija in mnogi drugi.

Lanskoletni Oktoberfest v Novem Sadu je obiskalo več kot 15.000 ljudi, vse vstopnice pa so prodali nekaj dni pred samim dogodkom. Med dvodnevnim festivalom se je popilo 32.000 litrov piva ter pojedlo 5 tisoč klobas in preko 10 tisoč prest. Festival je minil brez incidentov ali intervencije prve pomoči, oba večera pa so obiskovalci navijali za najboljše v hitrostnem pitju piva in držanja vrčkov.

Novosadčani in njihovi gostje bodo tudi letos uživali v pitju kar nekaj deset različnih znamk piva iz vsega sveta, jedli bodo bavarske klobase, preste in se vrhunsko zabavali, saj letošnji nastopajoči obljubljajo obilico dobre glasbe.

Povedali so ...

»Kakor vedno bomo, če se izrazim športno, pustili srce in dušo na terenu. Upam, da bo publika naš šesti igralec in ne dvomim, da bo rezultat pozitiven.« - Hladno pivo

»Obstajajo koncerti, na katerih se vsi »odlomijo«, od publike do izvajalcev in tudi organizatorjev. Lanskoletni nastop Keltov na Oktoberfestu je bil prav tak. Še bolj poseben pa tudi zaradi tega, ker smo s tem koncertom zaokrožili neko obdobje v zgodovini skupine Orthodox Celts in hkrati zakorakali v novo obdobje. Kar pričnite se pripravljati, ker kot veste, The Celts Strike Again vedno in povsod!« - Orthodox Celts

»Publika lahko pričakuje naše najboljše pesmi in da bodo z odra deležni največje pozitivne energije!« - S.A.R.S.

Noro bo!

Tudi letos bo imel Novosadski Oktoberfest dva tedna stojnico na Trgu slobode v centru Novega Sada, kjer bodo navdušenci lahko kupovali spominke, vstopnice in pa bodo tudi lahko uživali v pivu, klobasah in prestah. Organizatorji tudi načrtujejo pravi »kasting« za natakarice in natakarje Oktoberfesta in drugih promocijskih aktivnosti.

Podrobnosti programa in rezervacija sedežev je možna na strani festivala www.oktoberfest2017.rs, vstopnice pa bodo naprodaj prek mreže Gigstix.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri