Novi Playboy: vroča Nataša Naneva, intervju s Tomažem Čopijem in mnogo drugih sočnosti

  • 08.01.2016

Ste se že prebudili iz novoletne kome? Čestitamo. Da boste urno zajadrali novim zmagam naproti, vas vabimo, da si prosti čas popestrite z zbirko seksi, duhovitih in zanimivih zgodb iz novega Playboya. 

Srečno novo leto z novim Playboyem (Foto: Adriamedia)

2 fotografiji v galeriji

Vroči veter z juga: Nataša Naneva

Že ko smo Natašo Nanevo, simpatično in energično inštruktorico zumbe, sicer pa aktivno manekenko, pred časom uvrstili med naša Sanjska dekleta na začetnih straneh revije, so se začele deliti besede o tem, da bi skupaj naredili še kaj več. Da bi lepotica popolnoma odvrgla krpice in se Playboyevim bralcem pokazala v vsej svoji krasoti. Takrat je bila Nataša še nekoliko sramežljiva, a je že pri prvih pogovorih imela le eno zahtevo - če že, se mora slikanje zgoditi v Makedoniji, v domovini njenih staršev. In se je!

Intervju: Tomaž Čopi

Slovenski jadralec, udeleženec treh olimpijskih iger v dvosedu 470 - dvakrat z Mitjo Margonom in enkrat z Davorjem Glavino, trener številnih perspektivnih jadralcev, v zadnjih letih pa ženske posadke Tina Mrak in Veronika Macarol, evropskih prvakinj za nastop na letošnji olimpijadi v Riu de Janeiru. Od nekdaj je enfat terrible slovenskega jadranja -  tisti, ki pove vse, kar misli, čeprav to marsikomu ni všeč in ga je to marsikdaj drago stalo, kot ga še danes.

Playboy

Pivo - ne samo za zajtrk: Pivska kultura na Slovenskem & vzpon mikropivovarn

Dolga leta sta obstajali le dve možnosti: zelena (Laško) in rdeča (Union) piksna. Še vedno sta to pivi "osnovne nastavitve" večine slovenskih gostiln. Naročite "pivo" in dobili boste eno ali drugo. Pižama in Noah Charney pa se podajata v nov svet. V bolj pisan svet pivskih doživetij, ki ima mnogo nians prav v Sloveniji.

20V: Marin Medak

Ko je bil fant še fantek, ni hotel postati ne pilot, ne gasilec, ne policist. Kot sin optika je razmišljal, da bi postal okulist. K sreči ga je hitro srečala pamet in se je vpisal na fakulteto za elektrotehniko. Nikoli ni bil superšportnik ali superštudent, ni bil velik frajer, ne pri puncah, ne v šoli. Imal pa je veliko sposobnost razmišljanja na nov način. Danes je velik frajer. Rekorder kot najmlajši vodja odprave čez Atlantik, obveslal je Južno Korejo, preveslal južno Sredozemlje. Marin Medak v dvajsetih vprašanjih.

Pamela Anderson: Blondinka, ki je zaključila neko ero

Plejmejtka, igralka, aktivistka, ikona. Pamela Anderson je tista ženska, ki je na novo definirala pojem seks bombe. Za njeno zgodovinsko fotografiranje v Playboyevem dvorcu smo poleg svetovno znane fotografinje najeli še mojstra za izvabljanje skrivnosti. Playboyev sodelavec James Franco je ugotovil, kaj je tisto, kar svetlolaso lepotico žene v življenje na polno. Fotografije Ellen von Unwerth in kratek intervju, ki ga je pripravil James Franco - v slovenskem Playboyu!

Pota brez brankrota: Kako je Evropa lahko tudi poceni

Z gospodarstvom v razsulu in stanju na računu, ki spominja na inteligenčni kvocient Američanov, je večno vprašanje, kako prepotovati našo prelepo celino in se ob tem izogniti pregrešno visokim cenam, še kako relevantno. V besedi in sliki vam Aleš Bravničar ponuja izbor destinacij, ki v boju s krizo pomenijo alternativo (pre)dragi evropski turistični stalnici.

In še ...

... Vrhunska smučarija: Kristallhutte, tirolski diamant
... Gremi v vsem sijaju - kdo si zasluži prestižne glasbene kipce?
... Gospodarska kriza v glavni vlogi - zakaj se film Velika prevara gleda kot komedija, čeprav gre za največjo krizo našega časa
... Rachel Harris: Playboyevo dekle meseca z bogatim oprsjem in nič kaj pokošenim mednožjem - ker je umetnica
... Shane Lynch: "Rad uničujem lepe stvari"
... Seks v filmu - hiter pregled največjih filmskih (in TV) draženj lanskega leta
... Špricer za vsako sezono: ker špricer ni samo tisto, kar ste pili na vikendu pri nonotu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri