Novi Playboy + Playboat: naj vas omreži Eva Jerič, razburi Dick Cheney in šokirajo izgubljeni milijoni iz avtorskih pravic

  • 10.04.2015

Tokrat se na naslovnici z vami spogledujejo štiri nemške lepotice. Čakajo, da se jim pridružite v čustveno nabiti številki, kjer odkrivamo nekaj sicer zelo skritih stvari.

Nemške lepotice so zavzele dvorec ... in ga dobro izkoristile (Foto: Playboy Slovenija)

Sanjsko dekle: Eva Jerič

Lepotica iz Cerknice, ki jo srečate na borbenih tekmovanjih WFC (ali pa v Šnopc o'tecci v Ljubljani, kjer dela kot poslovodja), pokaže svoje sloko telo in nam namigne, kako jo lahko najbolje očaramo na zmenku.

Razvrat v dvorcu: 12 vročih Nemk

Dvanajst nemških deklet meseca, ljubkovalno poimenovanih plejmejtke, se je zbralo v razkošnem nemškem dvorcu in si privoščilo zabavo, polno naslade. Sehr gut!

Intervju: Dick Cheney

Prijazen pogovor z najkontroverznejšim ameriškim podpredsednikom v zgodovini o Baracku Obami, obeh Bushih, 11. septembru in negotovi ameriški prihodnosti. Ali meni, da je Obama, naj si bo namenoma ali nehote, izničil delo, ki sta ga opravila s predsednikom Bushem? Preberite!

Kolateralna škoda starih grehov med Rusijo in ZDA

Ker stari grehi imajo dolge sence, pravi pregovor, in to, čemur smo priče v odnosih med Rusijo in ZDA je še najboljši dokaz, kako prav ima ljudska modrost. Dve desetletji po razpadu socialističnega tabora sta obdobje zamujenih priložnosti in nesporazumov. Pa je to res? Piše Andrej Stopar, avtor knjige Pax Putina in nekdanji dopisnik RTV Slovenija iz Rusije.

Umetnost in terorizem: Usoda svetovne dediščine

Se spomnite, ko se je nedavno tega ISIS grozljivo znesel nad kipi v muzeju v Mosulu in nato z buldožerji zravnal z zemljo starodavno mesto Nimrud? Dr. Noah Charney razkriva, kaj ta dogodek predstavlja v mozaiku kolizije terorizma in umetnosti danes in v prihodnosti.

Erotika v Emoni: V postelji z Rimljani

V Emoni, predhodnici današnje Ljubljane, se je veselo seksalo. To je znanstveno dokazano. Razkrivamo vam torej, kako so seksali pred 2000 leti.

Nelepe prigode v razvijajoči se Evropi: Na sledi pogrešanim milijonom

Kaj se je zgodilo z denarjem, ki bi ga morali od avtorskih pravic prejeti slovenski umetniki in producenti? Kakšna je vloga SAZASa? Je oškodovan tudi Branko Đurič - Đuro? Preverili smo kar pri viru. 

PLAYBOAT mega rubrika, tokrat vključuje:

  • Reportaža: Rajska Palmižana
  • 25 vprašanj s skiperjem Sandijem Fonom, ki ve, da je jadranje džentlemenski šport
  • 25 vprašanj z Miranom Tepešem, o skakanju in jadranju po oceanih
  • Pa še predstavitve novih, lepih, hitrih jaht in lepih deklet, ki te jahte še dodatno obogatijo. 

In še:

  • Film: Veliki lov na velikega vodjo (Big Game)
  • Glasba: Kolikor let, toliko grehov - zakaj je pomembno, da je Justin Bieber praznoval 21. rojstni dan
  • Ples med oblaki z Jagom Stembergerjem: Piloti dvokrilcev se rodijo
  • Brhka Leonela Ahumada: Plaha tigrica

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri