Novi Playboy: mamljiva Aida Muratović, intervju z Andrejem Skubicem in Zoran Dragič direktno iz Phoenixa

  • 13.02.2015

Domača in tuja nagota, vmes pa zabavno čtivo, kjer obravnavamo vse od moralnega bankrota do letečih policistov. 

Le kaj vse pokaže tale lepotica ... (Foto: Playboy Slovenija)

Najprej opozorilo. Oziroma hitro vabilo (ker več informacij sledi kmalu) - 5. aprila se namreč vidimo. V klubu Cirkus v Ljubljani. Na Playboyevi zabavi. Kjer bo za glasbo skrbela Brina Knauss. Taista Brina, Slovenka, ki je bila pred časom naše sanjsko dekle, še prej pa vokal v skupini B.B.T.. Vroče bo!

Zdaj pa prelistajmo čisto sveži Playboy ...

Intervju: Andrej E. Skubic

Prijazen pogovor s slovenskim pisateljem, ki svojih tem ne išče v zgodovini, ki je pretekla samo na pol, ampak tukaj in zdaj. Tako njegov najnovejši roman govori o tajkunih oziroma ljudeh iz njihovega sveta. 

Aida Muratović, sanjsko dekle

Uvodne strani krasi čudovita Štajerka, prava seks bombeta Aida Muratović. Povprašali smo jo o življenjskih lekcijah, o optimalnem zmenku in njenih pričakovanjih. Aja, pa slekli smo jo tudi.

Odtenki, ki se drugače vidijo, kot berejo

Ne vemo še, če je prodaja umetnih tičev v Sloveniji poskočila že po predpremieri filma 50 odtenkov sive, smo pa prevetrili dvome, ki so nam jih vzbudili kar igralci sami. Preberite, zakaj se zna zgoditi, da nas bodo filmski Odtenki pustili hladne.

Leteči zakon

Zakon pod oblaki. Fantje in dekleta Letalske enote policije so res zakon v vseh najboljših knjižnih in slengovskih pomenih te besede. Še so ljudje, ki kljub neštetim birokratskim oviram delo opravljajo s srcem. Z njimi smo poleteli v višave, kjer se kujejo najbolj neverjetne zgodbe človeštva.

Forum: Utopija, moralni in gospodarski bankrot ali vse hkrati

Prof. dr. Rafael Mihalič, dipl. inž. el. odpre intrigantno debato o alternativni, zeleni energetiki in o tem, kako ta obsesija vpliva na politične odločitve glede energetske strategije države. Kaj se zgodi, ko je laž tolikokrat ponovljena, da postane resnica? Berite, berite!

Apple Wang: Narejeno na Tajvanu

Male joškice. Vranje črni lasje. Eksotično olivna polt. Tajvan lahko hvali še s čim drugim, kot elektronskimi gedžeti in teniskami. Apple Wang (hi, hi, Wang ... ahem, oprostite!) je tamkajšnja mrha, ki se postavi v vlogo šefice - okoli vratu si obesi kravato, odpne srajco, da ven pokukata temni bradavički in se, ko odvrže še kratko krilo, nagne čez mizo. Bi jo?

20V: Zoran Dragić

Zoran Dragić v teh meseci spoznava, kako težek je košarkarski kruh v najmočnejši ligi na svetu. Medtem ko obiskovalce US Airways Centra, kot se imenuje domovanje Sonc iz Phoenixa, pozdravi velik džambo s kakšnim petmetrskim Goranom in ta prihaja na predstavitvah na igrišče zadnji in ob največjem navijanju, sedi Zoran sam na klopi ob igrišču - ali pa še to ne.

E-Gigareta: prihodnost kajenja ali še desetkrat nevarnejša?

Spremeniti koncept nečesa tako zakoreninjenega, kot je kanjenje cigaret, se zdi skorajda revolucionarno. A e-cigarete so si vzele čas. Se jim nikamor ne mudi. Počasi in vztrajno se premikajo med vedno skeptične kadilce. Je to resnično boljša alternativa?

Tehnopomlad: Človek in silicij, to je lepi par

Spomladi začnejo tehnološka podjetja rajcati uboge potrošnike s kazanjem elektronskih onegajev, od katerih so nekateri že na prodajnih policah svetovnih bigbengov, drugi bodo mogoče še letos, nekaterih pa ne bo nikoli. Izvirnih novosti je tudi letos za vsak prst pa še postrani - mi vam predstavljamo izbor tistih, ki nas najbolj rajcajo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri