Novi Playboy: intervju z Vasilijem Žbogarjem, seks obnova 2014 in seks horoskop za 2015

  • 09.01.2015

Za vas smo pogledali v zvezde in se potem z nekaj zvezdami še pogovorili. Prelistajte, da boste vedeli, o čem govorimo.

Dolge noge, ki vas pozdravljajo na naslovnici novega Playboya, vas bodo pospremile tudi v privlačno nedrje svežih in zabavnih vsebin, ki že nestrpno čakajo na vas.

Intervju: Vasilij Žbogar

Najboljši slovenski jadralec pravi: "Raje umrem, kot da spustim."

Prijazen pogovor z jadralcem, ki neutrudno sestavlja kamenčke v mozaiku, kar naj bi ga pri približno današnji starosti smučarskega skakalca Noriakija Kasaija pripeljalo do edine manjkajoče olimpijske medalje - zlate.

Seks v letu 2014

Katere slavne bradavičke smo občudovali v 2014 (namig: tudi od Eve Green)? Kje na TV in kje na filmskem platnu se je najbolj žgalo? Vsi slastni vrhunci leta 2014. In kako je svoje bradavičke osvobodila Rihanna. Najbolj nujna obnova leta 2014.

Se upate smejati diktatorjem?

Hiter pregled hollywoodskega norčevanja iz diktatorjev, seveda v senci prepovedi predvajanja nove komedije Ubijalski intervju (The Interview). Ja, Hollywood je razpizdil Severno Korejo in seveda smo zato takoj dobili porno različico Intervjuja.

Playboyev portret: Peter Movrin

Peter Movrin je tisti slovenski modni oblikovalec, ki prihaja iz družine mesarjev, ki v svoje masivne silhuete oblači Lady Gaga, ki je svoje odbite kose posodil novemu delu filmskega spektakla Igre lakote in ki pravi, da je njegova ambicija ustvarjati nakit za telo, ne pa oblačil za navadne smrtnike.

Forum: Kaj naj zapustimo otrokom?

Recimo, da ko končamo izobraževanje, prejmemo Zemljo na posodo. Da takrat sprejmemo odgovornost za ta planet. Naš planet. Poglejmo, kaj bo generacija, ki je Zemljo dobila na posodo okoli leta 1980, zapustila otrokom, ki jo bodo prevzeli okoli leta 2020. 

20V: Liam Neeson in John Malkovich

Dva zvezdnika. Dve svetovno znani imeni filmskega sveta. Vsak s svojimi pogledi na svoje vloge in življenje, ki ga živita okoli teh vlog. Dva intervjuja, da boste lažje počakali na pomlad. Tudi tisto filmsko.

Veliki Playboyev seks horoskop za 2015

Pogledali smo v zvezde in z veliko šale, malo pa tudi zares, razbrali vašo seksualno usodo za tekoče leto. Eno je gotovo: denarja morda ne bo, bo pa seksa čisto dovolj. Vsaj za nekatere. Jebiga, zvezde so neizprosne.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri