Novi Playboy: intervju s Cirilom Jazbecem, 50V z Vidom Valičem in bujna Niki iz Bolgarije

  • 08.09.2017

Čvrsta zadnjica, polne ustnice in velike oči seksi Niki vas z naslovnice novega Playboya vabijo med vroče, pekoče in zabavne vsebine.

(Foto: Playboy Slovenija)

Sanjsko dekle: Dunja Derenda

Lepa Ljubljančanka, ki je nekaj časa živela v Postojni, je med kandidatkami za naslednjo mis Universe. Ima talent za ustvarjanje, za risanje, ki ga je izpilila na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo, smer grafično oblikovanje, zdaj pa to izpopolnjuje na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Ko ne riše, oblikuje, ko ne oblikuje, fotografira - zato je bil zanjo ta izkušnja še posebej nepozabljiva. Celo poučna.

Intervju: Ciril Jazbec

"Postajamo ko zombiji, ki izgubljajo stik s samim seboj." Ciril Jazbec je fotograf z veliko začetnico, njegova dela segajo onkraj meja in v ljudeh budijo številna vprašanja, včasih slabo vest. Njegove fotografije zrcalijo utrujene obraze grenlandskih lovcev, ki so zaradi taljenja ledu prisiljeni opustiti tradicionalne metode pridobivanja hrane in na jedilnik uvrstiti tudi poceni zmrznjeno hrano, ali pa kiribatska ljudstva, ki mu bodo morski valovi v bližnji prihodnosti odplaknili dom.

Virtualna zadovoljitev: To je še vedno seks

Virtualna pornografija je najnovejša potomka dobičkonosnega, stoletja starega partnerstva med tehnologijo in erotiko. Playboy se je odpravil v vilo na Beverly Hillsu in pokukal v zakulisje najbolj žgečkljive vsebine, ki napaja 30-milijardni stroj virtualne industrije.

Terapevtska uporaba drog: Dolgo in nenavadno potovanje MDMA

Moja prva psihoterapija s pomočjo MDMA se je odvila v mojem stanovanju na neko sončno zimsko jutro. Kupila sem sveže odrezane rože, hladilnik napolnila z zelenjavo, pripravila čaj s svojega vrta in poslušala Exile on Main Street. Moje mesece dolgo iskanje moško-ženskega para terapevtov, ki bi bila pripravljena z menoj izvesti nelegalno terapijo, me je vodilo v podzemlje. Piše Seven McDonald.

50V: Vid Valič

Danes je Vid Valič sinonim za stand-up komedijo, format, ki ga je pred dobrim desetletjem pomagala postaviti pred slovensko publiko. Tridesetega septembra nas bo nasmejal z novo, popolnoma avtorsko predstavo Tvoj bodoči bivši mož, zato smo z njim poklepetali o življenju komika, o ustvarjanju duhovitih pripovedi, o njegovih televizijskih podvigih, pa tudi o bolečinah, bivših, bodočih, ukradenih šalah, razumevanju občinstva in kaj ima povedati tistim, ki pravijo, da ni smešen.

Ob tem pa še mnogo drugih vsebin, ki vas že čakajo v novem Playboyu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri