Novi Playboy ima 57 nogometnih strani, dekle leta Manjo Dobrilovič in intervju z Egonom Zakrajškom

  • 13.06.2014

Vroča in še posebej pikantna številka, v kateri smo ponovno slekli Manjo Dobrilovič in se na veliko posvetili svetovnemu prvenstvu v Braziliji.

Veliko se je pripetilo v zadnjem mesecu. Pričeli smo se masovno ogrevati za svetovno prvenstvo v Braziliji, zato smo nogobrcu v novem Playboyu posvetili kar 57 strani in jih poimenovali PLAYBALL. Izbrali smo Playboyevo dekle leta 2014, sicer prvo 3D lepotico Manjo Dobrilovič. Ker je še kar kriza, takšna in drugačna, smo se pogovorili z dr. Egonom Zakrajškom in ker kruha in iger ni nikoli dovolj, smo na kavo sedli še s televizijsko legendo dr. Andrejem Staretom. Torej ...

Playboyevo dekle leta: Manja Dobrilovič

Štajerski biser, prvič razodet lansko jesen na Krasu, takrat premierno v 3D tehniki. Manja je sedaj postala Playboyevo dekle leta 2014 in tako smo dobili priložnost, da vam to prečudovito lepotico pokažemo ponovno. 

Intervju: dr. Egon Zakrajšek

Pogovor z visokim uslužbencem Ameriške centralne banke o vzrokih zadnje velike krize, o žveplu, ki se pokadi na Brniku, ko on tam pristane, o naši lokalni krizi in zakaj je Slovenija zaradi sindikatov najbolj nesocialna država na svetu.

Intervju: Ronaldo

Iskren pogovor s svetovnim prvakom o njegovi vlogi v organizacijskem odboru svetovnega prvenstva v nogometu 2014 - ter o hinavščini v nogometu, Brazilski nogometni zvezi, predsedniških volitvah, ženskah in o tem, da si ne želi biti trener.

20V: dr. Andrej Stare

Televizijska legenda v dvajsetih sočnih vprašanjih. "Biti moraš čim bolj odprt in širše zajeti komentiranje, pa lahko sestaviš tudi kakšno zanimivo cvetko," pravi dr. Stare. O simpatijah, ki obstajajo in o nevtralnosti, ki je vseeno obvezna. 

Šport pred seksom

Da ali ne? Na svoj način vam pove kolumnist Kamenko Kesar.

Izboljšajmo človeka

Snidli smo se z dr. Aminom Isso, raziskovalcem na ameriški kliniki Mayo, ki vodi testiranja na ekstremnih športnikih, da bi z njihovim razumevanjem na eni strani izboljšali naše sposobnosti in nam na drugi strani pomagali soočati se s stresom. Ne boste verjeli - za to imajo tudi že aplikacijo. In tehnično smo jo razvili v Sloveniji!

Duplerica na dlani

Z Alešem Bravničarjem v zakulisju snemanja vrhunskih Playboyevih fotografij za svetovne edicije. Na delavnici, kamor lahko greste tudi vi in se naučite, kako lepa dekleta skozi objektiv postanejo še lepša. In veliko bolj gola.

Audi S1 Sportback: Viharna žival

Na testiranju te poskočne jeklene zverinice, tam v daljnji Južni Afriki, kjer se je Audi S1 Sportback lahko na peščenih tleh izkazal kot pravi puščavski skakač. 

In še mnogo, mnogo več, vključujoč skorajda obvezni ena na ena z brazilsko lepotico, ki se je sezoni primerno do konca slekla na nogometni zelenici in sedla na nogometno žogo.

Ne zamudite novega Playboya!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri