Novi Playboy: gola misica Nives Orešnik, intervju z Boštjanom Nachbarjem in še ...

  • 07.08.2014

Novi, vroči Playboy je tu - s seksi Nives Orešnik, košarkaškim nomadom Boštjanom Nachbarjem, menedžerjem Tine Maze in sočnimi zgodbami od tu in tam.

Čudovita Nives Orešnik na naslovnici novega Playboya (Foto: Playboy Slovenija)

Nives Orešnik: Divja v srcu

Bilo je leto 2012 in dobili smo novo miss Slovenije. Da je to takrat postala prelepa Nives Orešnik, je bila za nas še toliko boljša novica, saj smo mariborsko manekenko le mesec dni pred tem gostili v Playboyu v rubriki Sanjsko dekle. Zato smo še toliko bolj ponosni, da se Nives zdaj vrača na naše strani.

Klinite tu za skok v zaodrje slikanja bajne Nives Orešnik!

Intervju: Boštjan Nachbar

Pogovor s košarkaškim nomadom, ki je opravil dolgo po iz rodnega Dravograda do Barcelone. O Sagadinu, Olimpiji, NBA, marihuani, pogodbah, številki Kukočeve superge in o reprezentanci. Boljšega ogrevanja za prihajajoče prvenstvo si ne morete zamisliti!

10V: Ralph Krieger, menedžer Tine Maze

Ralph Krieger, menedžer Tine Maze in direktor menedžerske agencije GPS Performance SA, je kariero športnega menedžerja začel kot odvetnik v športnomarketinški agenciji IMG, ki je zastopala Alberto Tombo, Luca Alphanda, Vreni Schneider, Deborah Compagnoni ... Karizmatičen in energičen sogovornik, ki ljubi in obvlada svoje delo. 

Košarka - fakti bruti

Vse, kar morate vedeti o košarki pred košarko. No, tehnično, pred prvenstvom. Od smrdečih pazduh, do hitrosti in denarja. O košarki 21. stoletja. Na zabaven in pregleden način - s seksi bejbo na sredini, seveda!

Pomembnih 50 let: Opel Design Studio

Letos mineva natanko pol stoletja, odkar je Opel z odprtjem svojega lastnega oblikovalskega centra postavil temelje sodobnega avtomobilskega oblikovanja. Opli nekoč in danes - katerega pa ste vozili vi? (Kadetta? Mi tudi!)

Vojna za klobaso: Najšibkejši člen

Klobasanje okoli kranjske klobase. Medtem ko Slovenija še vedno čaka na razsodbo arbitražnega sodišča o zaščiti kranjske klobase na ravni EU, vam Playboy iz perspektive v Sloveniji živečega Američana prinaša napet triler, kako je po birokratskih hodnikih Bruslja potekal boj, kdo bo to slavno klobaso špilil z geografsko označbo.

Kajak: Divja reka, mirno srce

Divje reke so ko poligoni za igro in zabavo vseh stopenj, na katerih ni prostora za bahače in nastopače. So igrišče, kjer vodni tokovi in moč narave v vsej svoji razsežnosti soustvarjajo najtrdnejše osebnosti.

In še...

.. Solomun - kralj Ibize
.. kako je videti perilo za diskretno prdenje
.. kakšne kletvice smo našli v glasbi zdaj, ko je Rusija prepovedala preklinjanje v umetnosti
.. kako do udobnejšega fuka
.. na veliko o teniškem Portorožu
.. fotografsko poročilo iz seksi Playboyevega jadralnega vikenda

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri