Nova senzacija na Youtubu

  • 27.07.2009

Trenutno največja senzacija na Youtubu je par, ki je zaplesal do poročnega oltarja.

Pred dobrim tednom je bil na videoportal Youtube pripet posnetek poroke 28-letnega Kevina in 28-letne Jill, na katerem je celotna poročna ekipa dobesedno odplesala do cerkvenega oltarja. In to na komad Chrisa Browna Forever.

Poroka se je zgodila v St. Paulu v Minnesoti in tako nevesta kot ženin sta tam že postala pravi lokalni zvezdi. Video si je namreč do zdaj ogledalo že skoraj 8 milijonov ljudi.

Medtem ko mnogi trdijo, da gre za inovativen pristop k najbolj srečnemu dnevu, obenem pa poklon podobnemu dogodku pred leti, ko sta James Derbyshire in Julia Boggio za poroko odigrala sceno iz filma Umazani ples, se drugi z izvedbo ne strinjajo.

»Iz cerkve, institucije in ceremonije sta ustvarila geto šalo. Kar je mogoče popolnoma sprejemljivo danes, ko je zakon potrošna dobrina, ki traja največ dve leti namesto vse življenje, kot bi moral. Povrhu vsega pa sta še izbrala komad izvajalca, ki je pretepel svojo izbranko,« je bil eden od komentarjev na Youtubu.

In kaj porečete vi?

Poroča Telegraph, posnetek pa si lahko ogledate na Youtubu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri