Nogomet pritegne prostitutke

  • 05.02.2008

Na tisoče ljudi se v času prvenstva ameriškega nogometa odpravi v Phoenix. Tam so mediji, navijači, oglaševalci in – prostitutke. Angela Miles je v mestu poslovno in potovanje je del njenega biznisa. Gre tja, kjer so ljudje, in ni edina. Pravi, da ameriška največja igra in najstarejša svetovna obrt že dolgo bivata v sožitju.

(Foto: *)

Vikend finala je bil za Angelo Miles izredno deloven. Na noč je zaslužila tudi do dva tisoč dolarjev. "Ni pomembno, kdo zmaga, ljubitelji športa pridejo sem zato, da se zabavajo," pove Angela. Phoeniška policija se začne intenzivno bojevati proti prostituciji že dva tedna pred veliko tekmo. O številkah prostitutk niti ne upajo razmišljati.

Pred tremi leti je policija v Jacksonvillu na dan tekme aretirala 20 ljudi, ki so bili povezani s prostitucijo. Letos pa so jih možje postave v tednu pred tekmo aretirali 29.

Obširnejša novica je na voljo na NJ.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri