Nagradna igra iQpon!

  • 28.06.2012

Se počasi zaključuje. V nagradni igri, ki jo je skupaj s partnerji organiziral iQpon, sodeluje dobrih 20.000 ljudi. Naložite si aplikacijo na svoj pametni telefon, poiščite posebno ponudbo v kategoriji Časopisi in revije in se tako tudi vi potegujte za privlačne nagrade.

Pametno kupuj, noro varčuj!

Pod zgornjim sloganom se uporabnikom pametnih telefonov predstavlja iQpon, brezplačna aplikacija za pametne mobilnike in tablične računalnike, ki omogoča učinkovit pregled nad posebnimi ponudbami s popusti številnih izdelkov in storitev.

Vsakodnevno si lahko ogledate več 100 ugodnih ponudb različnih ponudnikov in se potegujete za privlačne nagrade!

Zaključek nagradne igre iQpon!

Nagradna igra se zaključi to soboto, 30. 6. v nakupovalnem centru CityPark s celodnevnim dogodkom. Tam bodo iQpon svetovalke mimoidočim svetovale o uporabi aplikacije in vam jo pomagale naložiti na vaše pametne mobilnike.

Vrhunec sledi ob 19:00, ko bodo na dogodku izžrebali nagrajence in jim podelili nagrade. Glavna nagrada je izjemno priljubljeni pametni telefon, ki je pred kratkim povzročil dolge vrste pred prodajnimi mesti mobilnih operaterjev.

Drugo nagrado pa bo podelila medijska hiša Adria media Ljubljana.

Naložite si aplikacijo na svoj pametni telefon in se tako tudi vi potegujte za privlačne nagrade.

Ne spreglejte!

Nagrajence nagradne igre iQpon bomo po dogodku obvestili s spletno pošto, njih imena pa objavili na spletnih portalih Avto-magazin, Cosmopolitan, Aktivni, Elle in Sensa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri