Na Playboyu si poiščite najcenejše počitnice!

  • 19.04.2012

Če tudi vi že sanjate o dopustu, morju in oddihu, pa ne veste, kam bi se obrnili, da bi hitro in enostavno našli najboljšo in najugodnejšo ponudbo, imamo za vas super novico:

GOhq.com - ponudbe največjih agencij lahko primerjate na enem mestu

 

Na našem sveže prenovljenem turističnem portalu playboy.gohq.com/si je zbranih kar 48 največjih slovenskih in svetovno priznanih turističnih agencij. Tako lahko na enem mestu primerjate največjo turistično ponudbo in resnično izberete zase najboljšo in najcenejšo.

Pred kratkim pa je portal playboy.gohq.com/si zaživel v novi, modernejši podobi, ki vam iskanje še olajša.

Še enostavnejše iskanje s pomočjo Googlovega zemljevida

 

Največja nova pridobitev na portalu playboy.gohq.com/si je Googlov zemljevid, s pomočjo katerega si lahko poiščete destinacijo za dopust tudi takrat, ko ne poznate imen krajev v državi, ki bi jo radi obiskali.

Zemljevid smo predelali tako, da je na njem trenutno okoli 35.000 destinacij po svetu (v kratkem jih bo več kot 50.000) in na vsaki izmed njih ima vsaj ena od 48ih agencij na portalu GOhq.com ponudbo.

Do ponudb lahko enostavno dostopate kar preko zemljevida s klikom na izbrano destinacijo.

Tudi v samem iskalniku vas čaka uporabna novost, in sicer napreden iskalnik, v katerem lahko s pomočjo dodatnih filtrov za kategorijo namestitve, storitev, število oseb, kraj odhoda itd…pridete do še natančnejših rezultatov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri