Na MOL bencinskih servisih po Sloveniji se začenja nova zimska akcija FISKARS - GERBER

  • 14.11.2013

Družba Unicommerce je v sodelovanju z družbo MOL Slovenija pripravila zimsko akcijo, v kateri bodo kupci goriva na MOL bencinskih servisih po vsej Sloveniji deležni še posebnih ugodnosti pri nakupu izdelkov priznanih blagovnih znamk Fiskars in Gerber (hčerinsko podjetje delniške družbe FISKARS).

2 fotografiji v galeriji

Akcija se bo začela 14. novembra 2013 (torej se je začela danes) in bo trajala do 23. februarja 2014. Izkoristite jo lahko tudi za ugoden nakup koristnih in kakovostnih novoletnih daril za vaše družinske člane in prijatelje.

KAKO LAHKO SODELUJETE?

Natočite gorivo v vaše vozilo, kupite katerikoli izdelek ali storitev na bencinskih servisih MOL Slovenija in za vsakih 10 EUR nakupa boste prejeli 1 nalepko. Zberite potrebno število nalepk, jih nalepite na brošuro in z zbranimi nalepkami kupite kateri koli izvrstni izdelek Fiskars ali Gerber s popustom do 50 %. Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji po maloprodajnih cenah, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji.

BEAR GRYLLS AKADEMIJA PREŽIVETJA – NAGRADNA IGRA

Kupci izdelkov Gerber in Fiskars na MOL bencinskih servisih lahko sodelujejo v posebej zanimivi nagradni igri, ki bo srečnemu nagrajencu zagotovila udeležbo na 5-dnevni Bear Grylls akademiji preživetja v Škotskem višavju. Gre za tečaj, v katerem boste 3 dni preživeli v divjini, pridobljeno znanje pa zatem uporabili na 36-urni ekspediciji. Nagradna igra traja od 14. novembra 2013 do 23. februarja 2014. Več informacij ponuja spletna stran www.mol.si/fiskars

Gerber, blagovna znamka vrhunskega rezalnega orodja, je sinonim za vzdržljivost in inovativnost, kar v tej promocijski akciji pooseblja tudi Bear Grylls, strokovnjak za preživetje v naravi. Med izdelki, po katerih je ta zaupanja vredna znamka poznana na trgu že od leta 1939, so noži, mačete, sekire in druga večfunkcijska orodja, ki jih najpogosteje uporabljajo moški pustolovskega duha, pripravljeni na vsako nepredvideno pustolovščino v naravi.

V akciji boste med izdelki tokrat našli dve novi priročni orodji, ki ju je mogoče pripeti na zadrgo, izvijač GDC Zip Driver in svetilko GDC Zip Light+, pa tudi naglavno svetilko Gerber Bear Grylls in Gerber nož Remix Tactical, tanek, lahek nož na preklop, ki ga z lahkoto odprete z eno roko, tako da bo idealna izbira za del vaše osebne opreme za vsak dan.

Fiskars je najstarejša finska blagovna znamka, saj njeni začetki s ponudbo izdelkov za dom, vrt in dejavnosti na prostem, segajo že v leto 1649. Blagovno znamko Fiskars v Sloveniji zastopa podjetje Unicommerce, d. o. o. s sedežem v Logatcu. www.unicommerce.si

Poleg seta škarij Gloria bo kupcem na voljo tudi linija Classic, ki jo je oblikoval mednarodno priznani oblikovalec Olavi Lindén, starši pa bodo navdušeni tudi nad ponudbo otroških škarij. Škarje Fiskars izjemno cenijo profesionalci in obrtniki, vedno pogosteje pa jih uporabljajo tudi tisti, ki od svojega orodja zahtevajo le najboljše.

Zanimiva bo tudi ponudba kuhinjskih nožev Fiskars, ki bodo postali zanesljivi partnerji v vaši kuhinji, saj so znani po svoji uporabnosti in svojih vrhunskih rezalnih lastnostih.

MOL bencinski servisi po Sloveniji: Celje, Dramlje, Gornja Radgona, Hoče, Kidričevo, Kočevje, Kozina, Lenart v Slovenskih Goricah, Litija, Ljutomer, Logatec, Maribor, Mestinje, Murska Sobota, Novo mesto, Otiški vrh, Pince, Prestranek, Ribnica, Rogaška Slatina, Selnica ob Dravi, Sežana, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Šentilj v Slovenskih Goricah, Zasavje.

Več informacij na www.mol.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri