Na Brucu 2013 premiera videa skupine Itak ambasadorji

  • 06.11.2013

Tvoj čas, tvoja pravila. Kdo so mladi talentiranci, ki so kot Itak ambasadorji vredni naše pozornosti?

Samo zabavamo? Itak. (Foto: Primož Zanoškar)

2 fotografiji v galeriji

»Your time, your rules,« se glasi ime komada, ki bo danes zvečer premierno slišan na največjem brucovanju pri nas - Bruc 2013 -, pospremila pa ga bo še filmsko-vizualna poslastica, videospot, ki so ga ustvarili Itak ambasadorji za itakovce in ki nosi močno sporočilo: mlade poziva, naj živijo svoje sanje in stremijo k njihovi uresničitvi.

Po eni strani je uporniški, po drugi strani odštekan. Prikaže resnične mlade talente, ki jih je Itak iskal s pomočjo treh mentorjev: raperja Joseja, ekstremnega športnika Filipa Flisarja in filmskega režiserja Klemna Dvornika.

Na današnjem brucevanju takoj za koncertom skupine Dan D tako mlade čaka posebno glasbeno presenečenje: ekskluzivno bo prikazan novi glasbeni video, ki so ga ustvarili njihovi vrstniki, zbrani pod imenom Itak ambasadorji - zmagovalci natečaja s področja filma, športa in glasbe.

Rok KadoičRaper Rok Kadoič, glas aktualnih Itak oglasov (foto: Pia Prezelj)

Spot je plod več kot enoletnega projekta blagovne znamke Itak, ki je združil najbolj obetavne mlade talente. Režiral ga je 22-letni Mark Pirc, v videu pa se predstavijo še drugi Itak ambasadorji: 18-letna fotografska navdušenka Pia Prezelj ter 27-letni Marko Đurič in 16-letni Anže Bukovšek, ki sta navdušila z urbanim športom in dih jemajočimi akrobacijami. Tu sta tudi 22-letni Michel Mill, ki je napisal angleški del besedila, in 30-letni Matija Jašarov, ki je pripravil glasbo. Itak ambasadorjem se je v spotu pridružil 23-letni Rok Kadoič, obetavni kranjski raper, ki je prek Itak JOB-a prijetno navdušil na snemanju Itak TV-oglasov. V spotu je »odrepal« osem kitic, poznan pa je tudi kot glas aktualnih Itak oglasov.

Matija, Rok in Mara, ki je odpela back vokale, bodo prisotni tudi na današnjem dogodku na Gospodarskem razstavišču, malo pred 1. uro zjutraj, na odru pa se jim bo pridružil raper Jose. Premiera videa se bo na spletni strani YouTube zgodila v petek, izseki iz videa bodo postali del prihajajoče Itak kampanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri