Michelinove zvezdice v vesolju

  • 28.02.2010

Chefa Haralda Wohlfahrta, lastnika restavracije Die Schwarzwaldstube in treh Michelinovih zvezdic, je doletela velika čast. Za astronavte v vesolju je pripravil nekaj kuharskih mojstrovin, katerih rok trajanja presega dve leti.

Med njimi so se znašle tudi telečje ličnice z divjimi gobami, grahov pire in nekoliko manj glamurozna, a vendarle okusna jed – kompot iz suhih sliv.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri