Men's Health išče modela za naslovko

  • 15.10.2009

Po več kot uspešno končani prvi in drugi akciji so se v uredništvu revije Men's Health odločili, da gredo naprej. Iščejo model za naslovko 2010 in obraz blagovne znamke za nego obraza in telesa Remington.

(Foto: MH)

Lanski zmagovalec je bil 23-letni študent gradbeništva, David Urankar. Svojo zmago je komentiral tako: ''Popolnoma sem presenečen, saj nisem pričakoval, da bom osvojil ta naziv. Upam, da mi bo zmaga pomagala pri uresničitvi mojega cilja − želim si namreč delati kot model tudi zunaj naših meja.''

David se je v modnem svetu znašel povsem naključno, saj poleg študiju večino časa namenja športu. Je namreč član slovenske A-reprezentance v bobu.

''Pred enim letom sem posnel oglasno kampanjo, potem pa se kar nekaj časa nisem več ukvarjal z manekenstvom. Po povabilu ene izmed modnih agencij pa sem si rekel, da poskusiti ni greh, in kar naenkrat sem začel delati za številne blagovne znamke.''

Na vprašanje, zakaj se je prijavil na akcijo, je David odgovoril: ''Ta akcija se mi je zdela zanimiva izkušnja, zame je bila tudi motivacija, sploh pa sem vedno pripravljen na nove izzive in videti je, da se je izplačalo.''

Zmagovalec je krasil naslovnico februarske številke Men's Healtha, posnel oglasno kampanjo za blagovno znamko Remington in delal na številnih modnih revijah doma in v tujini. Med drugim je posnel tudi oglasno kampanjo v Rusiji.

Iščemo nove kandidate ...

Če si želiš krasiti naslovnico najbolj razširjene moške revije na svetu, se lahko prijaviš do 5. 11. 2009 (prijavnico najdeš v oktobrski številki ali na spletni strani). Zmagovalca poleg glavnih dveh nagrad čaka tudi potovanje v Pariz za dve osebi.

Spletna prijavnica Model za naslovko 2010.

Davidu Urankarju in Jaki Roglu je uspelo, naj uspe tudi vam!

Nekaj utrinkov iz akcije 2009:
Video: Finalna prireditev Model za naslovko 2009
Video: Finalisti akcije model za naslovko 2009
Video: David Urankar kot model

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri