Max Blardone na vrh z Elanom

  • 09.05.2014

Svetovno prepoznavni proizvajalec smuči Elan je sklenil dogovor o sodelovanju z italijanskim smučarskim tekmovalcem Massimilianom Blardonejem. Elan bo v naslednjih dveh letih njegov uradni opremljevalec smučarske opreme.

(Foto: Klemen Razinger)

4 fotografije v galeriji

Tako Elan kot Blardone sta prepričana, da se s sodelovanjem lahko na tekmovanjih v svetovnem pokalu v smučanju vrneta na stopničke.

Max je v smučarski karieri zabeležil že veliko vrhunskih rezultatov, sedem zmag v svetovnem pokalu in skupno kar 24 stopničk. »Elan me je prepričal s konkurenčnimi smučmi, profesionalnim pristopom, odlično razvojno podporo in znanjem strokovnjakov za servis smuči. Motiviran in prepričan sem, da se lahko vrnem med najboljše, na stopničke svetovnega pokala,« je dejal Max Blardone po zaključku testiranj smuči v Santa Caterini in Livignu.

»Izredno smo veseli, da je Max zadovoljen z rezultati testov smuči in da mu veleslalomske smuči nudijo, kar pričakuje. Opremljali ga bomo z najboljšimi izdelki in servisom,« je dodal Blaž Lazar, ki je februarja letos prevzel vodenje mednarodne tekmovalne službe v Elanu. Maxu bo smuči servisiral Slovenec Dušan Kapš, ki ima v svetovnih pokalih že več kot 25-letne izkušnje, smuči je servisiral tudi nekdanjima tekmovalcema Juretu Koširju in Martini Ertl.

Elan se je v smučarskem svetu dve leti zapored zapisal kot najinovativnejša športna tržna znamka, v zadnjih letih pa je bil nagrajen tudi z več kot tridesetimi mednarodnimi nagradami za inovacije in produktni dizajn. »Ponosni pozdravljamo sodelovanje z Maxom, nadgradili pa bomo tudi sodelovanja v smučarskih klubih in zvezah po svetu in tako nudili podporo mladim smučarjem na poti do stopničk,'' je zaključil Luka Grilc, direktor blagovne znamke in produktov v Elanu.

Foto: Klemen Razinger

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri