Manja Dobrilovič v filmu Šampanjski twist

  • 12.03.2015

V Playboy, ki izide v petek, 13. marca, poglejte, kako pogumno se je Manja Dobrilovič, Playboyevo dekle leta 2014, odzvala klicu v svet filma. Na strani 132 nove številke Playboya si poglejte čudovite fotografije, v ponedeljek, 16. marca 2015, pa si ob 17. uri v Kinodvoru oglejte film Šampanjski Twist. Zaradi velikega zanimanja je to dodatna projekcija!

(Foto: Simon Gaberščik)

3 fotografije v galeriji

Da, Manja Dobrilovič, Playboyevo dekle leta 2014, se je pogumno odzvala klicu v svet filma in v Šampanjskem twistu, kratkem eksperimentalnem filmu režiserja Harryja Raga, ki je premiero doživel 2. marca v Kinodvoru, odigrala izjemno pomemben prizor. Po filmski goloti Maje Martine Merljak in Katarine Čas je očitno zdaj nastopil čas tudi za našo Manjo, da TV-svetu pokaže svoje naravne talente.

Zgodba govori o mladem moškem, ki dela v proizvodnji šampanjca. Vsak dan mora ročno obrniti tisoče steklenic, jih 'zatvistati'. Med tem hipnotičnim delom mu misli začnejo tavati. Razmišlja o zgodbah, ki se dogajajo okoli njega. To je kratki film o delu, življenju, uspehu, bolečini in užitku - šampanjec kot metafora za razkošje in hkrati težaško delo, za tradicijo in prihodnost. Po režiserjevih besedah je »vse v filmu povezano v ritmične sanje, zgrajene na zvokih in udarcih. Film pleše s podobami in bežnimi trenutki, ki hkrati sodijo v preteklost in prihodnost, so hkrati projekcija in refleksija. Film zato govori tudi o dimenziji časa. O času, ki premika, o času, ki ga sami premikamo, o času, ki izginja, ter času, ki ga imamo zato, da lahko sanjamo.« Manja je diva, čudovita diva.

Avtorska ekipa:

Scenarij in režija: Harry Rag
Producentka: Ida Weiss
Direktor fotografije: Žiga Koritnik
Montažer: Peter Braatz
Glasba: Chris Eckman, Harry Rag, August Adrian Braatz, Litošt, Dežurni krivci
Zvok: Peter Braatz
Igralska zasedba: Tomas Tibaut, Tatjana Plahuta, Leon Štrakl, Manja Dobrilovič
Produkcija: BELA FILM v koprodukciji z RTV Slovenija
Tehnična podpora: FS Viba film
Finančna podpora: Slovenski filmski center

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri