Macy Gray: Ni več upornica

  • 30.04.2010

Macy Gray je petič stopila v studio, da bi posnela nov studijski album. Tokrat z malce drugačnimi vzgibi, saj ni bila zadovoljna s prodajnimi rezultati prejšnjih projektov.

Trdi, da je to posledica kolapsa tradicionalne glasbene industrije, medtem ko je razlog najverjetneje v tem, da je glasba divje Macy postajala čedalje eksperimentalnejša, odklonska od klasičnega fanka in R&B-ja, čudaška, dokler je niso poslušali le še falirani hipiji med hlastanjem za z marihuano odišavljenim dimom.

V peti rundi se zato Macy stvari loteva bolj popasto, besedila pa usmerja v razkritje najrazličnejših osebnih bojev, ki so znani vsem smrtnikom tega planeta. Za dodatno popestritev (in zvočno privlačnost) je k sodelovanju povabila celo Bobbyja Browna, ki je prav za ta podvig odsnifal nekaj gramov koke manj in z Macy sestavil res prijeten soulovski duet. Ker pa se je revica morala tako brutalno pod­rediti modernim smernicam, je temu primerno naslovila tudi album. Dame in gospodje, The Sellout.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri