Letos bo Red Bull Home Run na Voglu

  • 13.02.2014

Še pomnite, tovariši, kako se je leta 2012 premierno skupina odpuljencev na skupen en-dva-tri-zdaj na smučeh in deskah spustila po planjavah Krvavca? No, dogodku se danes reče Red Bull Home Run, vrača in seli pa se na smučišče Vogel.

Prijavnine za ta skupinski žur kajpada ni, organizatorji od vas zahtevajo le, da sinhronizirate svoje časomere na srednjeevropski čas (to je tisti uro kasneje po Greenwichu) in se v soboto, 15. marca tega leta Gospodovega, pojavite na dan dogodka pri baru Kavka, kjer bo med deseto zjutraj in dvanajsto potekala prijava na dogodek. Nato pa pričakujejo, da se gori na vrhu Šilje pojavite natančno ob 13.00, saj bo takrat start tekme.

Kakšni dve minuti kasneje bo sicer že vse odločeno, a štos vsega skupaj je tudi v afterpartyu, ki se bo zgodil pri Kavki, nadaljeval pa v Viharniku, obljubljajo, da do zgodnjih jutranjih ur. Za gramofoni: JAMirko & K'Pow, na mikrofonu: Murat - beatbox.

Organizatorji poudarjajo, da prijavnine ni, potrebujete pa vseeno smučarsko karto. Prav tako se lahko na tekmo prijavijo samo tisti, za katere se pričakuje, da že imajo nekaj soli v glavi, torej mulčad od 16 let naprej.

Partnerji dogodka: Salomon, Vogel, Turistično društvo Bohinj, Turizem Bohinj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri