Lestvica šaljivih iskanj na najdi.si

  • 29.12.2011

Najdi.si konec leta razkriva šaljiva iskanja, ki so jih uporabniki v letu 2011 vpisovali v spletni iskalnik.

(Foto: Shutterstock)

Dr. najdi.si je svetovalec za vse, ki jih zanimajo različni nasveti - podaja tako ljubezenske, praktične in druge nasvete, po katerih povprašujejo bralci, kot so npr. Zakaj moške vleče v gostilno? Kako bolje spoznati žensko? ali pa Kdaj bo sneg?

Lestvica šaljivih iskanj na temo ljubezni na prvih treh mestih zaznamuje verjetno moške iskalce nasvetov, saj so najbolj iskane naslednje besedne zveze: 1. Kako bolje spoznati žensko, 2. Kako dobiti punco, 3. Kako dobiti žensko. Na četrto mesto se je uvrstilo iskanje Kako ga osvojiti. Sledijo mu iskanje nasvetov Kako obnoviti ljubezen, Kako osvojiti fanta, Kako osvojiti moškega, Kako osvojiti punco.

Med iskanji praktične narave se je na prvo mesto zavihtelo vprašanje Kdaj bo sneg, sledijo mu Kdaj rastejo gobe, Kako obogateti, Iščem moškega za svojega otroka, pa splošna iskanja Kam in kako ter Kako do nas.

Zanimivo je tudi iskanje, ki se je uvrstilo na sedmo mesto, Kako izbit kilometre. Le koga bi to zanimalo, morda tiste, ki bi želeli prodati svoj stari avto? Iskalci so na najdi.si želeli izvedeti tudi Kako zamenjati šefa ter Kako napišem dobro odpoved. Zanimivo. Ne, kako napišem dobro prijavo na delovno mesto, temveč, kako napišem dobro odpoved.

Na top lestvico šaljivih iskanj iz sveta glasbe in filma, so se uvrstila iskanja – na prvo mesto Katere muzikante priporočate za poroko, na drugo Zakaj se uporablja flavta, tretje mesto je zasedlo iskanje Rada bi hodila z Janom Plestenjakom. Ja, naš latino pevec je prehitel celo slavnega Jamesa Bonda. Na četrtem mestu je namreč iskanje: Številka Jamesa Bonda.

Na temo živali  se je na prvo mesto zavihtelo šaljivo iskanje Kako mami prikriti psa, sledi mu Koliko nog ima gosenica, tretje mesto pa je osvojilo Zakaj me je piču komar.

V rubriki razno smo se v letu 2011 najpogosteje spraševali Zakaj moške vleče v gostilno. Nič manj retorično iskanje je zasedlo tudi drugo mesto: Zakaj volkovi tulijo v luno. Na tretje mesto se je zavihtelo Želim imeti otroka. Le kakšen odgovor so iskalci pričakovali? Tudi pri naslednjem iskanju: Zakaj so moški kreteni?

Lestvico šaljivih iskanj na najdi.si si lahko v celoti ogledate na šaljiva iskanja na najdi.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri