Ko zajčice presenetijo voznike ...

  • 28.06.2011

Če se boste v naslednjih dneh ustavili na Petrolovih bencinskih servisih ne bodite preveč presenečeni, če vas bodo pozdravile naše zajčice.

(Foto: Gojko Zrimšek)

21 fotografij v galeriji

S Petrolom smo pripravili posebno akcijo, ko vas ob nakupu revije Playboy na bencinskih servisih čaka presenečenje - brezplačen kupon za pranje vašega avtomobila.

Na določenih bencinskih servisih vas bodo pozdravile tudi Playboyeve zajčice, s katerimi se lahko fotografirate in malo pobližje pogledate, kako izgleda pravi zajčji kostum.

Pretekli vikend se je naša karavana ustavila v Ljubljani, na Bledu in Kamniku, naslednji vikend pa nas pričakujte na Ptuj, v Kranju in Mariboru.

Odziv tistih, ki so se med našim gostovanjem ustavili na Petrolovih bencinskih servisih, je bil navdušujoč. Veliko fotk in predvsem zabave. Nekaj utrinkov v priloženi fotogaleriji.

Če imate kako svojo fotografijo, na katero ste ponosni in bi jo radi objavili na naši spletni strani, nam jo lahko pošljete na playboy.si@adriamedia.si.

Naše naslednje postaje:

 

BS Ptuj, Ormoška 26b, Ptuj, 1. 7. od 14. do 18. ure

BS Kranj, Labore, Ljubljanska 23, Kranj, 2. 7. od 10. do 14. ure

BS Maribor, Na Poljanah 10, Maribor, 3. 7. od 13. do 17. ure

Vabljeni!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri