Kick'r - zabava za iPhone

  • 18.06.2010

Kick'r je nova igra za iPhone, s katero boste podoživeli duh svetovnega prvenstva. Ne skrbite, je enostavna za igranje, hitro učljiva in izjemno zabavna.

Poanta igre je brcniti žogo dalj od nasprotnika in se tako uvrstiti v naslednji krog ter mogoče uspeti brcniti tudi v finalu. 

Igro smo razvili na spletnem oddelku Adria Media Ljubljana, ki izdaja tudi revijo Playboy. Samo za naše uporabnike smo pripravili nekaj nasvetov, kako do daljšega brca žoge (in rekorda)!

Nasveti za boljši brc žoge v Kick'r-ju

Kick'r je zabavna igra, za katero morate vedeti le tri stvari:
- preden začnete teči, naj bo meter moči čim bolj na desno (bolj proti rdeči),
- v naslednjem koraku brcnete žogo, kot naj bo med 30 in 50 stopinjami, najbolje okoli 45,
- zadnji korak je moč udarca, ki naj bo čisto na koncu puščice (kjer je le-ta rdeča). 

Le trije koraki, tako enostavna je naša igra za iPhone. Naj namignemo, da ob odboju žoge od igralcev, gola, avtomobilov, žiraf in ostalih živali dobivate točke, … vsakih 100 točk se vam šteje kot en "priboljšek" s katerim pohitrite žogo. Za rekord bo treba imeti tako več kot le nekaj priboljškov, saj žoga s priboljški postane še bolj divja kot Jabulani.

Igro lahko igrate na iPhone-u, iPod-u in iPad-u z različico OS-a večjo kot 3.0, dobite pa jo lahko v Applovem App Store-u, stane pa le 0.79 €!

Še nekaj povezav do igrice:
USA App Store

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri