Jagodno razodetje

  • 03.03.2011

Ste zaljubljeni? Želite sladko presenetiti svojo boljšo polovico? Če ste že izbrali čudovit diamantni prstan in šopek vrtnic, jo povabite še na kulinarično razvajanje v dvoje.

(Foto: Matej Grošelj)

Za jagodno razodetje potrebujete testo za princeske, v katero vmešajte suhe brusnice. Testo oblikujte v obliko obroča in specite v pečici. Na servirni krožnik postavite ohlajeno testo, dodajte dva kupčka nastrgane čokolade in svežo jagodo. Za preliv uporabite čokoladno osnovo, ki ji primešajte amaretto di saronno. Na testo položite kepico jagodnega ali malinovega sladoleda ter potresite s sladkorjem v prahu.

Tisti bolj leni pa lahko sladico naročite tudi v slaščičarni Galerija Grad v ljubljanski Rožni dolini.

Idejna zasnova Gojko Zrimšek
Foto Matej Grošelj

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri