Ekskluzivno: Jadrajte s Playboyem!

  • 28.04.2014

Štiridnevno jadralsko-kulinarično razvajanje. Število udeležencev omejeno. Zaradi izjemnosti. In zato, ker vam lahko zajčica s katere od luksuznih jadrnic pomiga s svojim belim repkom.

(Foto: Just Perfect)

18 fotografij v galeriji

Playboy se je povezal z vrhunskim organizatorjem jadranj po Jadranu Just Perfect Yacht Charter in s Sandijem Fonom za krmilom smo skupaj pripravili ruto, ki se ji ne boste mogli upreti. Na njej so namreč takšne točke, kamor jadralec sam precej težko pride. Sploh pa ne za tako ugodno ceno. Tudi zato je to jadranje ekskluzivno. Od vseh nepozabnih postankov v uvodu omenimo samo dve izjemni gurmanski priložnosti:
- večerjo v umetniški restavraciji Meneghello na Palmižani, biseru Paklenih otokov, nekaj streljajev od mesta Hvar,- večerjo na pomolu restavracije Zlatana v zasebni marini Bilo Idro. Tukaj bodo na voljo vse dobrote izjemnega vinarja Plenkovića, ki je brez primere, njegova vina so najbolj nagrajena na Hrvaškem in slovijo po vsem svetu. Posebna dogodivščina bo spust v njegovo klet, v kateri bodo pod morsko gladino mimo nas plavale ribe. Zvečer se bomo seveda lahko zabavali v najboljših klubih tega dela Jadrana. Dogodivščina bo seveda tudi jadranje samo na luksuznih Jeanneaujevih jadrnicah, skupaj s parti regato. V prvi vrsti pa bo to predvsem brezskrbno uživanje, saj bo vsaka jadrnica pod vodstvom profesionalnega krmarja, številni med njimi se lahko pohvalijo tudi s tekmovalnimi uspehi na svetovni ravni. To pomeni, da boste lahko ali aktivno sodelovali pri upravljanju jadrnice in kot vrhunsko hvarsko vino srkali znanje ali pa se povsem prepustili vsem užitkom, ki nam bodo prihajali naproti.

Bilo Idro

Ob vsem zapisanem je vsaj tistim, ki ste že jadrali, jasno, zakaj je število udeležencev na štiridnevnem jadralsko-kulinaričnem razvajanju omejeno. Zaradi izjemnosti. Če pa še niste bili pod jadri, je to najboljša priložnost, da prvič zajadrate na najboljši možni način. Morda vam bo kakšna zajčica s katere od jadrnic celo pomigala s svojim belim repkom. Da te priložnosti ne boste zamudili, za začetek izpolnite spodnjo prijavnico ali pa pošljite svoje podatke na info@justperfect.si čim prej zagotovite mesto na eni od prestižnih jadrnic.

Pakleni otoci

Pridružite se nam v floti vrhunskih jadrnic Jeanneau po sinji prostranosti južnega Jadrana. Za krmilom vsake bo izkušen krmar, toplo sonce nas bo grelo, nasproti nam bodo prihajali sami presežki: kulinarični, vinarski, naravni, turistični ...  Berite dalje!

Playboyev jadralni vikend

Kdaj: od 22. do 25. maja
Kje: južna Dalmacija in otoki

Jadranje s prestrižnimi jadrnicami Jeanneau. Štiridnevno jadralsko-kulinarično razvajanje vključuje obiske Bola na Braču, Hvara, Paklenih otokov (restavracija Meneghello), vinske kleti Plenković in ekskluzivno večerjo na pomolu zasebne marine Bilo Idro. Doživeli boste tudi party regato in večerne zabave v najboljših klubih. Vstop do večine lokacij je ekskluziven.

Prijave so odprte!
Cena na osebo je 280 EUR.
Zadnji rok za prijavo je 19. maj.
Prijavite se tako, da izpolnete obrazec na dnu tega članka.

V ceno je vključeno: vodenje dogodka in animacija, najem jadrnice, krmar, posteljnina, brisače, končno čiščenje, uradna majica dogodka, gorivo

V ceno ni vključeno: prevoz, turistične takse ter hrana in pijača (približno 150 EUR). Na voljo 10% popusta v primeru zakupa celotne barke (8 oseb)! Število jadrnic je omejeno!

Jadrajte s Playboyem

Potek dogodka:

Četrtek, 22. maj
05:00 odhod iz Ljubljane
09:00 prihod v Marino Split
10:00 vkrcanje na jadrnice, pijača dobrodošlice
spoznavanje pravil in življenja na jadrnici
jadranje do otoka Brač (Bol): 25 navtičnih milj
16:00 plavanje in sončenje na znameniti plaži Zlatni rat
prosto
22:00 clubbing: Varadero bar-lounge-night club
zabava z didžejem na pomolu, after-party

Petek, 23. maj
9:00 zajtrk na jadrnicah,
jadranje do otoka Hvar (ACI Marina Palmižana): 20 navtičnih milj
14:00 plavanje in zabava v prijetnem Laganini klubu in baru na plaži
ogled mesta Hvar
popoldansko uživanje v eksotičnem Hula Hula baru na plaži
21:00 večerja v restavraciji Meneghello na Paklenih otokih
23:00 clubbing v božanskem klubu Carpe Diem, bar-lounge-night club
after party na plaži

Sobota, 24. maj
9:00 zajtrk na jadrnicah
11:00 navigacijska party regata, 10 navtičnih milj
16:00 prihod na Hvar, Velika Nedelja na Hvaru: 10 navtičnih milj
17:00 obisk vinske kleti Plenković v vinogradih Zlatan otok
21:00 večerja na pomolu v restavraciji Zlatan
spontan večer, ki se konča z zabavo na jadrnicah

Nedelja, 25. maj
9:00 zajtrk na jadrnicah
10:00 vrnitev v marino Kaštela Split
17:00 vrnitev v Slovenijo

Organizator
Just Perfect Yacht Charter 
z direktorjem Sandijem Fonom na čelu. Just Perfect Yacht Charter se ponaša z vrhunsko organizacijo dogodkov, večjih jadralnih usposabljanj in skupinskih jadranj. Njihove zadovoljne stranke so številna priznana tuja in domača podjetja. Znani so tudi po odličnih izvedbah jadranj Just Perfect Rute, S.O.S. sailing party in po organizaciji regat za pokal Slovenije.
Vsi skiperji oziroma krmarji imajo mednarodne licence, številni med njimi so bivši tekmovalni jadralci, tudi udeleženci svetovnih prvenstev.

 Z izpolnitvijo spodnjega obrazca boste stopili v stik z organizatorjem Just Perfect Yacht Charter in prejeli vse potrebne informacije za rezervacijo prostora na eni od prestižnih jaht, obenem pa vam bodo odgovorili tudi na vsa morebitna dodatna vprašanja.

Sodelovanje trenutno ni možno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri