Izšel je februarski Playboy

  • 08.01.2010

V tej številki imamo kar štiri možakarje, ki življenje živijo neustrašno – našega šefa Hefa, našega Aleša, mlado boardersko legendo Marka Grilca in relista Al Atijaha. Ne glede na to, ali so vam simpatični, ali vam je všeč njihov življenjski slog, nazori, ne moremo reči, da ne živijo življenja na polno. Skočili so vanj in godijo se jim fantastične stvari.

Na primer Marku z enim ključnim skokom. Prizadeval si je na polno in dobil priložnost. Sprejel je riziko. In kaj, če mu ne bi uspelo? Pa kaj, dal je vse od sebe in ne bi si imel kaj očitati.

In Hef. Playboy je ustvaril brez denarja. Imel je vizijo in njegova realnost je, kakor pravi v intervjuju, boljša od fikcije.

Pa Aleš Bravničar. Da ne bo pomote, on veliko dela, toda živi na polno in žanje uspehe. In bogati Katarec? Njegova rit res sedi na nafti, toda v tem, kar počne, je vrhunski. K naboru izbrancev pa moram nujno dodati še sodelavko Natašo, ki se je našemu podjetju pridružila lani.

Poklical sem jo, ko je poslala ponudbo za delo (ni bila edina!), ker je bila že ta nekaj posebnega. In nato se je tako izjemno izkazala, da mi je v veliko čast, da lahko delam z njo. Ker živi srčno in na polno. Želim vam, da tako – recesija gor ali dol (kako ste bivali pred njo?) – živite še vi.

(iz uvodnika glavnega in odgovornega urednika Boruta Omerzela)

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri