Izšel je decembrski Playboy

  • 13.11.2009

Tokrat v družbi kar dveh prilog: vsem modnim navdušencem je namenjen vodnik po stilu Magnet, zapriseženi smučarji pa se boste gotovo razveselili velike smučarske priloge Karving Magazin z obsežnim testom najnovejših smuči.

(Foto: Playboy)

2 fotografiji v galeriji

V novi številki Playboya preberite:

Intervju s Franjom Bobincem,

predsednikom slovenske multinacionalke, po tem, ko so se uprli njegovi delavci v Gorenju. Sam trdno verjame, da so tudi oni še vedno trdno privrženi Gorenju. On je svojo privrženost med drugim dokazal tudi s tem, da se je v mesto ob Savinji z družino pred leti z vrhunsko izobrazbo vrnil iz Pariza. Skorajda ne zna kuhati, zato pa dobro ve, kaj želijo ljudje imeti v kuhinji. In tudi, s katerim znanimi ljudmi mora Gorenje sodelovati.

Energijski izbruhi

Preobilja energije iz nedrij Zemlje se lahko po danes zelo ugodnih cenah naužijete na Islandiji, ki je nedavno ostala brez najbolj znanih hamburgerjev na svetu. Pa saj itak niso za gurmane.

Playboyevo ekipo pa je še v toplem delu jeseni na Obali z energijo nabila neukrotljiva Maša Sitar, novo dekle meseca. Uf, bilo je divje! Kar poglejte na stran 72.

In če vam to še ni bo dovolj, se odpravite v Hamburg k svetemu Pavlu, kjer se dan prespi in živi ponoči. V največji zabaviščni četrti v Evropi. Playboyeva poročevalka se je tja pogumno odpravila samo za vas, dragi bralci! In se vrnila, jasno, prepolna energije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri