Izšel je decembrski Playboy

  • 14.11.2010

Dekle meseca decembra je 27-letna Ljubljančanka Viktorija Manzinni, ki pravi, da se ji največja želja še ni izpolnila. Plesala bi namreč rada ... z vampirjem.

(Foto: promocijsko gradivo)

»V vampirjih vidim nekaj posebnega, drugačnega. Zame namreč niso tisti iz najstniških komedij, ampak pravi in močni moški, ki naredijo name vtis,« svojo ljubezen do skrivnostnih prebivalcev noči pojasni lepotica, ki do potankosti obvladuje plesni gib in izraz.

Naš fotograf Aleš Bravničar predstavlja Sanjsko žensko Tinkaro Zorec. A se jo spomnite? Pet let je minilo, odkar je prva glasbena skupina pri nas, ki so jo sestavili zgolj z dolgotrajnimi avdicijami, zapustila odre. Gre seveda za simpatično članico skupine Bepop.

Osrednji intervju smo naredili z legendo slovenske glasbe, Vladom Kreslinom. Dal je že kakšnih tisoč intervjujev, v tem pa nam je razkril vso svojo glasbeno pot in s tem odgovor na vprašanje, zakaj mu je uspelo in v čem je brezčasna kakovost njegovega umetniškega ustvarjanja. Še vedno je izjemno aktiven, saj je nedavno izdal nov album Drevored, kozarcev pa več ne grizlja.

Na pladnju vam serviramo še: lepotico Viktorijo, katere portrete, kakopak nage, je zagrešila naša fotourednica Ivana, vožnjo z legendarno lancio delto integrale izpod peresa in izpred objektiva Mateja Grošlja, pa seveda idejno art direktorja Gojka, ter seveda še spuščanje po mondenih smučiščih Aspna ter Tellurida, kjer se je s pisalom in fotoaparatom mudil Bor Dobrin.

Plus na preostalih straneh vse drugo odlično izbrano in začinjeno za Vas.

Novi Playboy je v prodaji od 12. novembra 2010.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri