Izčrpani in brez energije? Pomagajte si na naraven način!

  • 22.06.2016

Ste se zalotili, kako vse pogosteje prelagate obveznosti? Ste pogosto utrujeni in brezvoljni? Bi se namesto na pijačo s prijatelji najraje prestavili kar na kavč? Če doživljate te težave, je velika verjetnost, da vam v telesu primanjkuje pomembnih hranil (vitaminov, mineralov in drugih antioksidantov). Pogosta posledica pomanjkanja hranil so namreč tudi padec energije, izčrpanost in manjši libido.

»Pri izdelku ALL IN A DAY Multivitamin za moške se mi zdi najboljše to, da poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi sestavine, ki pospešijo regeneracijo po mojih treningih v fitnesu.« Klemen Bunderla, radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas (Foto: Sensilab)

2 fotografiji v galeriji

Vseprisoten stres nas izčrpava ...

Ali ste vedeli, da je danes povprečen človek vsak dan bombardiran s toliko podatki, kot jih ponuja 174 različnih časopisov? Še pred 100 leti pa so bili redki tisti, ki so se lahko pohvalili, da so prebrali 50 knjig v življenju! Strokovnjaki govorijo o informacijski preobremenjenosti, povprečen moški pa to doživljata kot vseprisoten stres. Zato ni nič nenavadnega, da včasih dobite občutek, kot da vam stvari uhajajo iz rok.

...saj porabljamo lastne zaloge vitaminov in mineralov

V okoliščinah povečanega stresa se v našemu telesu pospešeno ustvarjajo prosti radikali, telo pa za njihovo nevtraliziranje intenzivno črpa hranilne snovi iz telesa. Če vitaminov, mineralov in drugih antioksidantov vsak dan ne vnašamo v telo v zadostni količini, jih začne hitro primanjkovati. To se med drugim kaže v pogosti utrujenosti, brezvoljnosti, nizkem libidu in fizični izčrpanosti.

100% naravni ALL IN A DAY Multivitamin za moške, ki vsebuje vitamine in minerale izključno iz naravnih virov, zato jih naše telo lažje prepozna in posledično lažje in boljše absorbira.

Učinkovita pomoč za sodobnega moškega

V današnjem hitrem življenjskem tempu nam pogosto primanjkuje časa za redne in uravnotežene obroke. Namesto zajtrka kava, namesto kosila sendvič, med obroki lakoto utišamo s slanim prigrizkom ali energijsko ploščico, to zagotovo ni zdrava izbira. Naše telo v okoliščinah stresa toliko bolj zahteva visoko kakovostno gorivo, vitamine, minerale in antioksidante, s katerimi bomo kos vsakdanjim izzivom.

Ker verjamemo, da najboljša hranila za telo prihajajo iz narave, smo oblikovali 100% naravno linijo izdelkov ALL IN A DAY, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez sintetičnih dodatkov. Samo takšni izdelki vsebujejo vse vitamine, minerale, antioksidante in druga fitohranila, ki omogočajo njihovo najboljšo absorpcijo in delovanje.

Z mislijo na ohranjanje zdravja vsakega posameznika smo oblikovali 100% naravni multivitamin oblikovan posebej za potrebe moškega telesa: ALL IN A DAY Multivitamin za moške. Ker izdelki ALL IN A DAY vsebujejo vitamine in minerale izključno iz naravnih virov, jih naše telo lažje prepozna in posledično lažje in boljše absorbira.

Izkoristite PAMETNI NAKUP – ob nakupu 3 izdelkov ALL IN A DAY vam najcenejšega PODARIMO. Klikne TUKAJ in izberite svoje 100% naravne izdelke ALL IN A DAY.

Klemen Bunderla

»Pri izdelku ALL IN A DAY Multivitamin za moške se mi zdi najboljše to, da poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi sestavine, ki pospešijo regeneracijo po mojih treningih v fitnesu.« Klemen Bunderla, radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas

Klemen Bunderla: »Sklenil sem, da storim nekaj za svoje zdravje«

Tudi Klemen Bunderla, radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, je zadovoljen s Sensilab izdelkom ALL IN A DAY Multivitamin za moške.

»Čeprav se zdravo prehranjujem, sem zaradi vse večje obremenjenosti in konstantnega stresa sklenil, da storim nekaj za svoje zdravje. Zato vsak dan začnem s kapsulami ALL IN A DAY Multivitamin za moške, ki vsebujejo izključno naravne sestavine. Pri izdelku se mi zdi najboljše to, da poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi sestavine, ki pospešijo regeneracijo po mojih treningih v fitnesu.« Naj vas izčrpanost ne premaga, premagajte jo vi – da boste znali uživati tudi v drobnih radostih življenja tukaj in zdaj.

Izkoristite PAMETNI NAKUP – ob nakupu 3 izdelkov ALL IN A DAY vam najcenejšega PODARIMO. Klikne TUKAJ in izberite svoje 100% naravne izdelke ALL IN A DAY.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri