iNote: iMeniten v vsakem pogledu (darilo iPod shuffle)

  • 09.03.2012

Idealen, imeniten, izjemen, izviren in še kaj. Vse to je nissan iNote. Kot vsem poznavalcem tehnologije pove že ime, gre pri omejeni seriji za sodelovanje s priznano blagovno znamko telefonov in drugih priljubljenih tehnoloških igračk. Nissan iNote tako vsem kupcem poleg izjemnega užitka v vožnji prinaša še prav posebno darilo. Na poteh z iNotom vam bo družbo delal tudi imeniten iPhone, iPad oziroma drugi Applov izdelek.

Note je vozilo, ustvarjeno na podlagi različnih raziskav trga in potreb kupcev. Tako so se strokovnjaki lahko približali voznikom in ustvarili nota po njihovih željah. V njem se namreč združujejo izjemne vozne lastnosti, prostornost in seveda udobje voznika.

Note je tako tudi mestni poznavalec, ki s sistemi ESP, ABS in šestimi zračnimi blazinami poskrbi za varnost, s kompaktno obliko in satelitsko navigacijo nissan connect pa vam omogoča, da se znajdete v prav vsakem mestu. V omejeni seriji pa napredni iNote razveseljuje voznike z naprednim darilom.

Vsak kupec bo tako v trgovini iStyle (Kristalna palača BTC) prejel Applov izdelek po izbiri in tako še bolj užival na poteh z iNotom.

Darilu bralcu Playboya!

Nissan podarja bralcu Playboya nagrado iPod shuffle (2 GB). Srečneža oziroma srečnico bomo izžrebali med tistimi, ki boste med 9. in 23. marcem poslali na e-naslov playboy.nagrade@adriamedia.si sporočilo s ključno besedo "nissan iNote"

Srečnež, ki bo prejel iPod shuffle je:

  • Andrej Musulin, Beltinci

Davki in akontacija dohodnine
Plačilo vseh davkov od nagrad je odgovornost organizatorja. Organizator bo za nagrajence od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam. Preden se nagrada izroči nagrajencu, mora ta organizatorju posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, naslov, datum rojstva, naslov davčne izpostave in davčno številko. Nagrajenec mora svoje podatke posredovati organizatorju nagradne igre v roku 30 dni od dneva objave nagrajencev.

Organizator bo dobitniku nagrade do 30. 1. 2013 po pošti posredoval potrdilo, ki se bo nanašalo na vrednost nagrade in znesek plačane akontacije davka. Dobitnik, ki bodo prejel obvestilo, je dolžan to napovedati v svoji dohodninski napovedi za leto 2012. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri