Igra: Vojna prihodnosti

  • 06.06.2010

Kakor je žal videti, bodo vojne tudi v bližnji prihodnosti. Kako naj bi se tolkli leta 2025, kaže akcijska streljačina s pridihom orožarskega simulatorja MAG (Massive Action Game).

(Foto: promocijsko gradivo)

V njenem svetu vlada navidezni mir, saj so države sprejele odločitev, da nacionalne vojske ne bodo zapuš­čale meja. A kaj, ko je moč orožja razdeljena na tri gverilske centre. SVER sestavlja vojaška sila iz Kitajske, Indije, Rusije in drugih azijskih držav, Raven Industries zastopa interese zahodne Evrope, v Valor Company pa so bolj ali manj ameriški orožniki.

Sredi te neklasične vojne vihre rešetate nasprotnike ('pravo' stran izberite sami), klatite helikopterje in preprečite oskrbovanje sovražnikovih taborov. Igra spominja na legendarni C&C, saj tudi tu lahko popravljate in zdravite, a vse skupaj tako grafično in vsebinsko prepričljivo, da boste brez dvoma začutili razsežnosti vojne vihre.

Ocena: 4,5/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri