Igra: Silent Hunter V

  • 20.06.2010

Preživetje v Atlantiku bi bil lahko filmski naslov igre Silent Hunter V: Ba­ttle of the Atlantic, ki vas postavi za prvega častnika nemške podmornice v drugi svetovni vojni.

(Foto: promocijsko gradivo)

Gre za peti del znamenite serije, v kateri gre za igro sonarnega signala, izstrelkov, slane vode, arktičnega mraza in globin odprtega morja. Periskop bodo vaše oči, na povelje bo umazana in neprespana posadka z upanjem, da se še kdaj vrne k družinam, vklapljala in izklapljala ropotajoče dizelske motorje in potiskala v izstrelne cevi uničujoče torpede, ki bodo cilj ali zadeli ali zgrešili.

Od vas in od sreče, kajpak, je odvisno, ali se bo kup v valj zvarjene pločevine vrnil v domači pristan. Simulacija živ­ljenja v podmornici včasih jemlje dih, ker je pač treba storiti vse, tudi zadržati sapo, da zadeneš sovragovo ladjo, ki v potapljajočem stanju raztegne usta v nasmeh. Pozooooor, rušilec na vidiku. Hitro, potop, potop. Boste zmogli?

Ocena: 4/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri